ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

AVUI NO S'HA ACABAT EL MÓN, PERÒ EL 10 DE SETEMBRE. . .


Aquest matí a les 6.oo AM no s'ha acabar el món, almenys en general, car algú haurà rebut, però per als que es puguin sentir decebuts de la fallida predicció del pastor Harold Càmping, tenim una nova data en què es pot produir un cataclisme cosmogònic: els extraterrestres arribaran a la Terra el 10 de setembre d'enguany. Si més no, això és el que afirma el director d'Investigacions Astronòmiques de la província argentina de Misiones (sud-est del país), Sergio Toscano.

El científic basa els seus pronòstics en les observacions del cometa Elenin, descobert pel rus Leonid Elenin el mes de desembre. Segons les seves declaracions, darrere d'aquest cos celeste hi ha unes naus espacials o bé el propi cometa podria ser en realitat un vehicle espacial. Actualment el cometa es troba a uns 60 milions de quilòmetres de la Terra i el 10 de setembre serà la data de la seva màxima aproximació al nostre planeta, de manera que l'astrònom va arribar a aquesta peculiar conclusió.

Toscano fa referència a informacions de l'Agència Nacional Espacial de la Xina, que havia descobert misterioses senyals d'un cos estrany fosc i desconegut a la part del darrere del cometa: "Darrere del cometa, descobert el desembre de l'any passat, els científics xinesos asseguren que ve una cosa que ells van anomenar 'clúster', que significa cúmul globular o potser nau extraterrestre ". L'astrònom va dir que fa uns 90 dies els científics xinesos van començar a detectar que el cos fosc "sembla que procedeix d'una civilització extraterrestre".

El cometa de Elenin, el primer cos espacial descobert per un astrònom rus en els últims 20 anys, va provocar una veritable histèria a la web. Alguns blocaires i periodistes fins i tot consideren que es tracta del misteriós planeta Nibiru de la mitologia babilònica i que el seu acostament a la Terra amenaça amb una catàstrofe global. El mateix Leonid Elenin ha assegurat que es tracta d'un cos espacial força interessant, però ordinari i que totes aquestes hipòtesis sobre les naus extraterrestres no tenen cap base científica autèntica. A més, el 10 de setembre és l'aniversari de la meva filla gran i dissabte. No em va gens bé que arribin els extraterrestres, i a sobre l'endemà és la diada nacional de Catalunya. Millor ens envaeixin un altre dia.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Misiones (sud-est del país), Sergio Toscano...En realidad, Misiones está en la parte nort-este, junto a Corrientes y Entre Rios. (forma parte de la llamada Mesopotamia argentina) Lleva este nombre por lo de las Misiones jesuíticas, denominadas "reducciones". Quizá una de las pocas cosas de que los de la Compañía se han podido jactar, y que permitió que el guaraní fuera no solo conocido sino que estudiado y escrito. Por lo demás, la noticia tiene su gracia. Salut

    ResponElimina
  2. a tot arreu hi ha tocats de l'ala, Miquel,. fins i tot a Misiones,. Ja ho veus.

    ResponElimina
  3. I jo que pensava que ja ens havien envaït, disfressats entre les sigles de PxC.

    ResponElimina
  4. no vas errat Joan, no vas errat.

    ResponElimina