La capacitat de manipulació d'aquests pseudoperiodistes de la Razón, el Mundo, Veo TV o els engominats dinosaures de frenopàtic d'Intereconomía, que alló sembla la TV dels horrors, es palesa a cada titular o la manera en que enfoquen qualsevol noticia. Fixeu-vos en el diari la Razon, fundat per l'insigne Luis Maria Anson,  - que malament un rotatiu que s'atorgui el nom o malnom de "la Razón" -, rotatiu un per cert no hi col·laborava un gran amic del Sr. Ansón el periodista Jaume Campmany (q.e.p.d.) que es feia dir Jaime Campmani, car aquest vomitava a l'ABC, una altra perla d'objectivitat informativa. 

Si us fixeu en la portada de la Razón veureu a la de Cospe (la madame dels tres sous) "Empieza el gran cambio autonòmico del Pp", diu el titular. Aquest encara es podria cosiderar normalet dins de la manca d'objectivitat del titular, tot i que el Pp què, com el cotó no enganya, veurem d'ací a quatre anys com haurà deixat aquesta autonomía la de Cospe, encara que prou malmesa està gràcies a la nefasta gestió del PSoE. 

La postil·la d'Amaral al damunt, els hi va bé perquè va contra Rubalcaba, per aixó la posen, però no seria el lloc on l'hauria situat un diari seriós i professional, si és que algun n'hi ha. 

La noticia de "los expertos piden que las prostitutas sean multadas" no ve a temps ni al lloc on está, a no ser que tingui a veure amb la fotografia superior. 

Ara, el link, l'enllaç que clama al cel és el primer de tots: "ETA IMITARÀ A LOS INDIGNADOS PARA PRESIONAR I EXCARCELAR A SUS PRESOS".  En la seva obssessió malaltissa han barrejat els familiars que tenen algun parent d'Eta a les presons amb els Indignats i es queden tan amples, i encara com no hi surt Rubalcaba o Jose Luis Rodriguez. 

Curiosament aquest familiars d'etarres o proetarres o abertzales empresonats reclamen no la llibertat d'ells, sinó que els acostin a presons properes als seu territori que és el que legalment hauria de ser i l'Estat antidemocràtic una vegada més amb connivència amb la Justicia no compleix i els manté empresonats quan més lluny pot del seu territori, en una clara il·legalitat davant la llei. Perquè la llei ha de ser igual per a tothom encara que siguin criminals abjectes com els d'ETA. i aixó és el que fan fa ja temps de tan en tant els familiars dels presos abertzales, reclamar l'acostament dels empresonats. 

Però la Razón hi dona la volta i aconsegueix en un totum revolutum demonitzar als indignats barrejant-los amb ETA que és l'obsessió de la Razón, el Mundo, Intereconomía i el propi Fedeguico, vaja, la flor i nata del periodisme independent espanyol. Jo els hi donaría el Pulitzer.