La noticia és per anar directament a Collonades, o a el Mundo Today, peró com malauradament i per vergonya aliena és certa, demostra una vegada més que la realitat supera a la ficció i demostra també la ineficiencia què gairebé frega el ridícul dels serveis secrets alemanys, el BND. I aquesta vegada no és per posar una bomba a la seu europea a Kosovo, ni per organitzar el contraban de plutoni rus a l'aeroport de Munic, per confirmar un presumpte descontrol nuclear a Rússia i justificar així els seus propis pressupostos. Aquesta vegada el BND ha perdut els plànols de la seva pròpia seu: un edifici de 1.600 milions que es construeix a Berlín, mentre alguns dels seus empleats consulten pàgines porno i fan compres per internet des dels ordinadors de la institució, cosa que en qualsevol empresa alemanya , és motiu d'acomiadament. Podeu llegir la noticia sencera a la Vanguardia.

Ja amb el brot de e-coli van palesar el seu descontrol els alemanys i ara els seus serveis secrets demostren que podrien treballar directament a la TIA, amb Mortadelo i Filemón, tot i que no sé si allí els voldrien, són massa inùtils. I aixó passa al motor d'Europa, a la organitzada Alemanya, perquè si aixó passés aquí, o a Itàlia, es consideraria gairebé normal (ja se sap els del sud com són), però per mes riota d'aquest Balneari xenòfob i decadent que és Europa, aquests fets ridículs, d'opera bufa o sainet han succeït a la tot poderosa i organitzada Alemanya de la Sra Merkel.  
Així va Europa amb aquest personal dirigent, campions de la ineficiencia ineficient, cami del pedregar. Ja poden evaluar el deute els de Moody's, o els de S&P (no confondre amb els ventiladors S&P), deia, ja poden evaluar el que vulguin, que ens ensorrem tots solets amb la classe dirigent que tenim i que en la seva grisor i mediocritat, ha perdut el nord, el sud, l'est i l'oest i si m'apureu el nordoest. Patirem!

A la Wiki a penes hi ha informació sobre el BND, clar! com són serveis secrets, però segurament a algun 'mercadillo' dels diumenges podreu trobar alguna resta dels planells del seu edifici.