El conseller d'Empresa, Ocupació i Contradiccions Francesc Xavier Mena, ha  comunicat per carta al Síndic de Greuges que el proper mes de setembre el PIRMI es tornarà a pagar a través de transferència bancària, després de fer-ho amb xec nominatiu aquest agost. Segons el Govern ja havia avançat que el canvi en el mode de pagament era temporal i que es tornaria a la transferència bancària per garantir que tots els beneficiaris cobressin els diners el dia 1.

I un hom, o sia jo, ja no entén res. El dia 11 d'Agost Artur Más defensava que el Govern hagués modificat el sistema de pagament del PIRMI passant de transferència bancària a xec per detectar els possibles fraus, tot i que reconeixía que els inicis d'aquesta operació eren "durs" i creaven "incomoditats". Seguia Más dient quer aquesta mesura s'havia fet per detectar aqells que cobraven el PIRMI i ja no vivien a Catalunya i els que treballen, encara que sigui en l'economia submergida. Más va afegir que s'han detectat "un nombre significatiu" d'aquests casos fraudulents. Aixó ho deia el President de la Generalitat després de baixar en rafting per la Noguera Pallaresa.

I clar, no pot ser que el President afirmi una cosa l'onze d'Agost i el 24 del mateix mes, aquella Mena de Conseller d'Empresa, Ocupació i Contradiccions digui el contrari. No crec que en aquest més d'agost hagin pogut comprovar gran cosa, llevat de l'Imam de Lleida que es veu el cobrava i no li pertocava.

O sia que tot plegat, tot aquest enrenou ha estat, parafrasejant Shakespeare "molt soroll per no res", o si ho fem amb Macbeth podriem dir que aquesta ha estat una história explicada per un idiota ple d'ira i furia. Amb il·lusió, aixó sí!

El Govern dels millors contìnúa amb l'espectacle.... de vodevil, clar. Más madera Artur!