{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

EL PIRMI: MOLT SOROLL PER NO RES


El conseller d'Empresa, Ocupació i Contradiccions Francesc Xavier Mena, ha  comunicat per carta al Síndic de Greuges que el proper mes de setembre el PIRMI es tornarà a pagar a través de transferència bancària, després de fer-ho amb xec nominatiu aquest agost. Segons el Govern ja havia avançat que el canvi en el mode de pagament era temporal i que es tornaria a la transferència bancària per garantir que tots els beneficiaris cobressin els diners el dia 1.

I un hom, o sia jo, ja no entén res. El dia 11 d'Agost Artur Más defensava que el Govern hagués modificat el sistema de pagament del PIRMI passant de transferència bancària a xec per detectar els possibles fraus, tot i que reconeixía que els inicis d'aquesta operació eren "durs" i creaven "incomoditats". Seguia Más dient quer aquesta mesura s'havia fet per detectar aqells que cobraven el PIRMI i ja no vivien a Catalunya i els que treballen, encara que sigui en l'economia submergida. Más va afegir que s'han detectat "un nombre significatiu" d'aquests casos fraudulents. Aixó ho deia el President de la Generalitat després de baixar en rafting per la Noguera Pallaresa.

I clar, no pot ser que el President afirmi una cosa l'onze d'Agost i el 24 del mateix mes, aquella Mena de Conseller d'Empresa, Ocupació i Contradiccions digui el contrari. No crec que en aquest més d'agost hagin pogut comprovar gran cosa, llevat de l'Imam de Lleida que es veu el cobrava i no li pertocava.

O sia que tot plegat, tot aquest enrenou ha estat, parafrasejant Shakespeare "molt soroll per no res", o si ho fem amb Macbeth podriem dir que aquesta ha estat una história explicada per un idiota ple d'ira i furia. Amb il·lusió, aixó sí!

El Govern dels millors contìnúa amb l'espectacle.... de vodevil, clar. Más madera Artur!


Publica un comentari a l'entrada

11 Comentaris

  1. Estoy con ud. Otra de las cosas que me ponen de mala ostia (en casa tengo un colectivo de personas que trabajan en sanidad), es lo que han tenido que hacer en Viladecavalls los sanitarios. Como estos que mandan han cerrado el CAP (dicen que no hay dinero para tenerlo abierto en verano), mandan un colectivo de 9.000 personas a Terrassa, obviando que hay personas minusválidas, mayores y deficiencias múltiples. Ahora, 2 médicos, 4 enfermeras y 2 auxiliares, atienden gratis en la entrada del mismo CAP dos días por semana..¡¡¡¡ Patética esta forma de mandar por parte de los del A8 y la visa oro. Salut

    ResponElimina
  2. Penso que kla veritable raó d'aquest enrenou ha estat una altra i que no ens han dit: una falta de liquiditat i una estratagema de dilació. Tot el que no han pagat ho hauran de pagat més endavant, però entretant tot això que no ha sortit de les arques. Com sempre el govern dels millors es fixa en la xocolata del lloro.
    D'altra banda són molt valents amb els pobres i molt covards amb els poderosos. Si es tracta de perseguir el frau, que persegueixin a Millet i companyia que, no oblidem-ho, encara són al carrer.

    ResponElimina
  3. A mi també m'ha fet aquesta impressió. Estratagema de dilació.

    ResponElimina
  4. El Govern de la Generalitat va entrar de dret a fer una política "neocon" pura i dura. Si els calia alguna excusa (que de fet se'ls en fot) "la crisi" ho entoma tot. Relacionar la forma de pagament amb la detecció del frau és pitjor que una idiotesa, és prendre per idiotes als personal.

    Ara bé, aquests no enganyen a ningú (bé, només als que volen ser enganyats): mai han dit que fossin de esquerres. Però, i els del PSOE? Es comença a parlar en diversos països de modificar a l'alça els impostos als rics, perquè els mateixos ho estan demanant!! (EE.UU, França, Itàlia...) Aquí, ni s'ho ha plantejat el Govern, ni, per descomptat -faltaria més!- ho han demanat els rics.

    Aquest debat sobre la possibilitat de gravar les fortunes, propiciat pels propis rics i vist amb reticència pels governs, pot passar als anals com el ridícul més ignominiós de la història contemporània de la política.

    ResponElimina
  5. Una gran ovació pel Brian, sisplau! Exactament allò de "Es pot dir més alt però no més clar."

    ResponElimina
  6. Miquel, si algú esperava una altra cosa d'aquesta patoleia, anava errat, aquests no enganyen i son neocon, com diu Brian, amb totes les consequencies.

    ResponElimina
  7. Jo Eulàlia, al Millet el faria negociar amb Madrid la cosa del finançament, segur que elsprendria elpel a ells també.

    ResponElimina
  8. Ha estat un nyap Jordi, i han fet el ridícul, tot per no dir que no podien pagar

    ResponElimina
  9. aixó dels rics és molt bó Brian, aqui no ni haurà ni un que proposi pagar més, a l'1.5% que aguen d'impostosles grans fortunes, tots estàn calladets.
    Si aqui només paguem impostos els qui tenim nónima. Com diria Mohamed Jordi, se'ns estàn pixant a la boca.

    ResponElimina
  10. El que està clar és que amb el govern dels "millors" no ens avorrirem mai. Fins i tot han conseguit generar aquesta polèmica en ple agost, mes en que teoricament la política anava de baixa i s'acostumava a omplir les pàgines d'actualitat política amb entrevistes als grans líders amb banyador.
    ***
    Tot plegat és una retallada encoberta.No dic que no hi hagi hagut algún que altre cas de picaresca i abús dels ajuts, però també hi hagut molta incompetència tant dels tri com dels ciu en tot plegat. Paguen sempre justos per pecadors.
    Per cert, jo també m'afegeixo a l'ovació de l'Eulàlia pel Brian.

    ResponElimina
  11. Gabriel, aquests criticaven la política de comunicació del tripartit, i guaital's

    ResponElimina