Aquesta jove japonesa de 20 anys desafia la gravetat, convertint les seves fotos en autèntic art. Natsumi Hayashi és capaç de fotografiar-se a si mateixa levitant i en tot tipus de situacions.

Només cal fer una ullada al seu blog per veure-la "volar" tranquil·lament mentre surt del tren, quan truca per telèfon, al passar l'aspiradora o quan es mou pel carrer. Els seus autoretrats són tan reals, inquietants i especials que estan causant furor a la xarxa.
Però aquestes preses no són gens senzilles ja que, segons va explicar, hi ha ocasions en què ha hagut de repetir la fotografia fins a 300 vegades per aconseguir l'impressionant efecte. La pràctica de volar durant un instant i convertir-lo en alguna cosa eterna a través de la fotografia no és una cosa nova.

Per citar un exemple més proper, l'espanyol Victoriano Izquierdo, en alguna ocasió també va reptar a la gravetat.

La noticia la vaig publicar a Collonades, però ho volia compartir amb els que us passeu per ací  Les fotografíes de Natsumi em tenen fascinat, i les de Victoriano Izquierdo són molt bones. Val la pena doneu una ullada a les dues pàgines web.


SBD 210811