La història la trobo deliciosa, gairebé naïf. Alf Spencer, un veterà de la II Guerra Mundial amb problemes de la vista, va confondre un contenidor per a deixalles de gossos amb la seva bústia de cartes a Anglaterra. Durant dos anys Spencer de 91 anys, va estar dipositant les seves missives creient que serien enviades sense problema al seu destí. 

Aquest contenidor similar al d'una companyia de correus anomenada Royal Mail, que és de color vermell, amb la mateixa forma i col·locat a un pal amb una alçada pràcticament igual, del correu és qui ha confós a Spencer. El veterà que un dia es trobava dipositant una de les seves cartes, va ser vist per una dona que passava pel lloc, en observar que es tractava d'una persona gran, li va explicar que no estava dipositant la seva carta correctament en una bústia, sinó que estava posant la mateixa en la bùstia de residus sòlids dels gossos.

La filla d'Alf va explicar que pensava que el seu pare havia perdut la memòria ja que cada vegada que li preguntaven si es recordava dels aniversaris dels néts, ell contestava que havia enviat ja un xec per correu, "com no arribaven pensàvem que estava perdent la memòria", va dir la dona," o què ens estava mentint ".

Després de descobrir que per anys havia dipositat les seves cartes en el contenidor equivocat Spenser va oferir una disculpa a l'empresa de correus perquè ja abans els havia reclamat en perdre les seves missives - segons ell creia de bona fe -  "els havia dit que el seu servei era de escombraries", va explicar. I no anava del tot errat, almenys aquest era el destí de les cartes que durant més de dos anys havia dipositat en la bústia equivocada.

Possiblement si hagués tingut més contacte físic amb la familia. s'haurien vist i hauria pogut entregar el sobre en mà estalviant-se aquest malentés.