Dins del perfil del votant que contemplen els partíts polítics a l'hora de fer el seu discurs, n'hi ha un que em sembla el desconeixen, o més aviat el menystenen atés el poc cas que li fan, i dona talment la sensació que el col·lectiu de les vìdues no deuen anar a votar, I aixó que és un col·lectiu d'unes tres-centes mil dones, amb pensions tan minses que freguen la obscenitat, i bastants d'elles patint mobbing a les vivendes on hi viuen de tota la vida i de les que les volen fer fora com sigui aquests depredadors del totxo.

No he sentit en cap moment en cap campanya electoral ni una sola referència a elles, ni crec que estigui estipulada cap revisió de la seva situació en els programes electorals. Es donen ajudes als joves, als arrendataris, als que tenen mainada, als immigrants. Però, i a les vìdues?.

Per a mi que no existeixen, que no n'hi han a casa nostra, i tot plegat m'ho he inventat tot jo per fer un exercici de demagogia contra els politics, perquè convençut com n'estic de que amb el que ells es preocupen per els ciutadans, d'haver-ni (de vídues), ja s'haurien preocupat de fer panys i mànigues per millorar la seva precaria i injusta situació. Oi?