El jugador del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, va considerar que l'arbitratge del partit que va disputar el seu equip a la Champions va ser "una vergonya". El portuguès va rebre tres punts de sutura per una entrada rival.
"No ho entenc. Es parla de fair-play, de protecció als bons jugadors, i jo això no ho tinc mai", es va lamentar. Preguntat pels xiulets del públic, va deixar anar: "Serà perquè sóc guapo, ric i un gran futbolista, perquè em tenen enveja. No tinc una altra explicació".

Caram! modest ho és Cristiano Ronaldo, a banda de guapo, ric i un gran futbolista, i la seva humilitat i senzillesa l'honoren. El que em pregunto és: Com sap un que és guapo, és aquest un concepte molt objectiu. Compte, no dic que no ho sigui, però també és molt hortera a l'hora de vestir i al final acabarà guenyo de tant estar pendent de la càmara mentre juga al futbol, que a vegades dona la sensació que està més pendent de que surti bé a la filmació que no pas del partit. A banda té un altre defecte estètic ell que tan se'n preocupa de l'estètica, no camina correctament, ho fa amb els peus oberts cap a fora com si fos un ànec. 

Ric si ho deu ser amb el que cobra, però no deu ser-ho prou com per viure la resta de la seva vida dels interessos dels interessos dels seus diners. Quan a gran fubtolista, aquí no estaria d'acord. El que es Cristiano Ronaldo és un bon futbolista, molt bo, i que ho podria ser més si fos més solidari amb els seus companys i com he dit suara estés més pel partit i menys per les càmeres, però no és un gran futbolista ni ho arribarà a ser mai, li falten una serie de qualitats humanes de les que n'està mancat i ni sobren altres com la soberbia que en té de sobres. 

Està condemnat a representar el paper de Salieri, mentre el de Mozart està copat per Lionel Messi "el petitó" que no és guapo, es raonablement ric i és el millor futbolista de tots els temps, però Leo no necessita dir-ho, tot i que ho sap, però s'ho guarda per a ell i això és el que mès ràbia li fa a Salieri, que sap mai l'arribarà no ja a superar, si més no a acostar-s'hi. Algú proper a Salieri Ronaldo, hauria de posar-se en la pell d'un ilota i sovint repetir-li a cau d'orella com als Generals romans quan desfilaven victoriosos a Roma: no oblidis recorda que només ets un home.