- ESPERO QUE VOSALTRES TAMBÉ HO SIGUEU ...




Abans de saber res d'Óscar Sánchez, de la seva història kafkiana i de la gent de Montgat que tant l'està recolzant, sabia que era innocent, en vag tenir prou en veure la seva foto, amb aquella cara de bonàs encorbatat, que em feia tenir clar que el rentacotxes de Montgat i un narco de la camorra era una relació impossible, tot i que les aparences no enganyen atès són aparences, i fins i tot apuntant la remota possibilitat que Óscar fos una especie de Keyser Söze, no podia ser, aquí hi havia un greu error de la justicia italiana en connivència amb la ineficient policía espanyola. 
Oscar va perdre o li varen sostreure el seu DNI,i aquest va ser usat per un narco italià que va suplantar-lo. Aquest narco que porta dos anys a la presó a les Canàries és el que busca la policia italiana i no Óscar. No hi ha doncs cap prova, ni la de veu que demostri la  relació d'Òscar amb la camorra i el narcotràfic. Malgrat aquestes evidències, el tribunal de Nàpols ha tornat a denegar-li la llibertat condicional.

Potser el Govern de la Generalitat podria intentar - si no és molt demanar - fer alguna gestió per desencallar aquest lamentable cas de dos Estats europeus contra un ciutadà innocent. Ho recorda avui Francesc Escribano a el Periódico: 

"Quedaran per a la història les paraules que Tortora va adreçar al tribunal que el jutjava. Un al·legat que perfectament també podria repetir Óscar Sanchez: «Sóc innocent. Fa anys que ho proclamo. Ho proclamen les proves i ho proclamen els fets. Jo sóc innocent, espero, en el fons del cor, que vosaltres també ho sigueu"