Quan Durán i Lleida diu el que diu dels andalusos, el PER i els bars, no fa més que manifestar una realitat palpable per qualsevol que viatgi per Andalusia o Extremadura. Una amiga va estar aquestes vacances a la provincia de Badajoz i va tornar escandalitzada "allí no penca ni deu, tothom viu de subvencions" - explicava - i l'AVE  que estàn fent per unir-se amb Portugal, els treballadors són tots portuguesos.  
Ara bé, Duran i Lleida ha generalitzat i la meva amiga també, i no havia d'haver dit el que va dir perquè qui més qui menys té les seves vergonyes per tapar, i nosaltres també.  No tots els andalusos i extremenys es passen el dia al bar, no hi cabrien, ni tots són funcionaris (quatre vegades més que a Catalunya, aixó si), n'hi ha que treballen, que creen, que inventen, exactament igual que aqui. Al Frankfurt de sota casa que ara es d'un xinés, hi ha una colecció d'il·lustres catalans recolzadors de barra professionals que viuen de subsidis també. Quants andalusos i extremenys han viscut i treballat aqui o a altres països Europeus?

Sorprén també l'esquinçament de vestidures dels Governs Andalús i Extremeny, reprobant fins i tot Duran. L'expresident d'Extremadura Rodriguez Ibarra ens ha dit de tot durant anys i panys i aquí hem hagut de tragar, i com ell altres il·lustres desbarradors com Alfonso Guerra, i aquí, a la que aixequem una mica la veu per discrepar i manifestar una certessa, ja ens foten tota la cavalleria per sobre.  Us deixo unes quantes perles que ens ha dedicat l'il·lustre exPresident extremeny:


"Cuidado con la cartera que vienen los Catalanes", "

Maragall no invita ni a un cortado, yendo con él hay que llevar siempre dinero y a la vez vigilar la cartera"
"Ibarra rechaza "radicalmente" la propuesta del tripartito y le pregunta si no le da vergüenza Rodríguez Ibarra:"Que se metan los cuartos donde les quepan" 

"¿No le da vergüenza a quien tiene el 119 de PIB decirle al que tiene el 60 por ciento de PIB que ya está bien de acostumbrarse a vivir del subsidio?", "¿no le da vergüenza?", "¿se puede ser tan cretino?", se ha preguntado el líder de los socialistas extremeños.

"El secretario general del PSOE extremeño, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, ha asegurado hoy que como ya vaticinó cuando se cedió el 15 por ciento del IRPF a las CCAA, ésta llevaría a la del 50 por ciento, y si esta se aprueba "nos llevará a la del 100 por ciento" y "ya no seremos mitad españoles, simplemente no seremos". "
"Un conocido mio estuvo a punto de quedar atrapado en el túnel de Viella el dia del desprendimiento del techo, pero no se enteró de lo que pasaba por qué todas las radios daban las noticias en catalán". Juan Carlos Rodríguez Ibarra hablando en castellano en una radio catalana"
.
Podria fer un post de pàgines i pàgines de les desbarrades d'Ibarra, poca-solta professional, barrut i demagog de tercera, que ha viscut durant 24 anys d'aixó, de la seva demagògia i barra que ja rima amb Ibarra. Aquest senyor és en gran part responsable de que passin coses com aquesta. No es pot estar 24 anys venent només fum i demagògia i per l'altra banda fer l'egipci parant la mà, la mà d'Europa i de les comunitats solidaries. Ara, sortosament retirat resta calladet, però el seu succesor José Antonio Monago va del mateix pal tot i que amb més mesura.


SBD - 15.10.11