Encara no han començat a Governar i ja ha saltat la primera noticia de per on aniràn els trets. Jorge Fernández ha avançat que el futur president del Govern, Mariano Rajoy, no anticiparà el pagament dels 1.450 milions d'euros tal com reclama el Govern de 'Tintin' Mas. "Anticipar el pagament ni de broma, ningú està per anticipar res, una cosa és complir amb els termes i una altra anticipar-los", ha advertit Fernández en una entrevista a Catalunya Informació."En l'actual context de crisi no es pot demanar el que no es pot donar", ha sentenciat el diputat electe.
Estem parlant del fons de competitivitat que representa una minsa part de la devolució que l'Estat hauria de tornar-nos per compensar les desviacions de les comunitats que aporten més diners a la caixa de l'Estat, i que ja s'havia reclamat al Govern del sr. José Luis Rodriguez Zapatero. Cal recordar que una resolució que es va presentar al Parlament, va ser rebutjada amb el vot en contra dels 25 diputats del PSc.
Aquest Govern de Mariano 'el Breve' que ens ve al damunt ens collarà i molt, ens la tenen jurada, i ara voldràn ajustar comptes, sempre amb l'ombra del bigotet de l'homenet darrere de Rajoy projectant la seva inquina vers Catalunya. Tot i aixó, l'avantatja que tenen aquests és que seguint amb el tarannà del del bigotet, quan diuen no, és no i t'ho diuen i punto. Mentre que el 'dropo' lleonés deia que si a tot amb aquell somriure que ha perdut transformat en un rictus sardònic, i després feia el que li donava la gana. A tot això, el 'millor' Govern de la Generalitat de Catalunya, potser tindria que reclamar aquests diners del fons de competitivitat a la Sra Merkel,que sap més be de que va aixó d'aquests tipus de compensacions entre regions, provincies, nacionalitats o nacions que al seu país simplificant en diuen 'lands' i ho apliquen d'una manera molt més justa que a Espanya.