{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

Mariano demisión!

Indignat començo l'any. Tot i saber la noticia des d'ahir, o sia l'any passat, ho confirmo aquest matí. Televisió espanyola després del Concert enllaunat dels valsos de Viena d'ahir al vespre no retransmetrà els salts d'esquì de Garmisch-Partenkirchen que han caigut de la graella. Obviàment aquesta decissió té a veure amb les retallades del nou Govern del Sr, Rajoy i els quatre genets de l'apocalipsi que el primer dia de l'any ens fan aquesta mala passada. Amb el que m'agradava a mi veure els salts d'esqui aquests. En resum, que entre aquesta noticia i aquesta altra, ja m'han amargat el primer dia de l'any. MARIANO DEMISION!

Publica un comentari a l'entrada

14 Comentaris

  1. T'hauràs de posar parabòlica a casa, Francesc: a l'ARD alemanya pots veure els salts de Garmisch ;) O això o directament afegir-te als catalans a l'exili!

    ResponElimina
  2. Cago la leche ¡¡¡¡ con lo que me gustaba ver cuando se les cruzaban las maderillas en mitad del vuelo ¡¡¡¡ esto es una injustica ¡¡¡ empezar el año sin ver ninguna faba ¡¡¡ dimisiooooooónn ¡¡¡ Salut

    ResponElimina
  3. Bon 2012, Francesc. Encara que sigui sense salts. M'afegeixo, doncs, als catalans exiliats. Exili interior, vull dir.

    ResponElimina
  4. Bon any!!
    Espero que això dels salts sigui tot, però molt em temo que és només un fotesa davant la que ens espera. De misión a la Lluna l'enviaria jo. Amb bitllet només d'anada, és clar.

    ResponElimina
  5. Pobre Mariano, si encara no li has deixat ni començar la tasca...

    O comer e o rañar,éche cousa de empezar

    ResponElimina
  6. No comences l'any fent mala sang que encara vindran de més grosses.
    Bon any per a tu i els teus!

    ResponElimina
  7. Ferran: Només tinc el Canal plus a casa, la TDT és al menjador, pero on tinc l'ordinador Canal + i prou, tampoc és que m'interessi massa només que era un clàssic des fa anys, després dels valsos, els salts d'esqui.

    ResponElimina
  8. Pués si Miquel, y hay que ver como saltaban, aunque alguna leche se pegaban de vez en cuando.

    ResponElimina
  9. Bon 2012 Jordi, exiliats interiors i anteriors.

    ResponElimina
  10. patirem Joan, aquests seràn pitxors que l'Arturu 'manos tijeras'

    ResponElimina
  11. aixó esperem Jesús, aixó dels salts és pecatta minuta.

    ResponElimina
  12. Això dels salts només és un aperitiu. L'era mariana només acaba de començar; tranquils, com molt bé dius, això és pecatta minuta.

    ResponElimina
  13. En veurem moltes d'aquestes...
    En Mariano a la dreta d'en Rouco...
    Bon any Francesc, malgrat tot.

    ResponElimina