Just una setmana després de la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que va avalar la immersió lingüística tot i admetre el dret de les famílies demandants que els seus fills rebin educació en castellà, Convivencia Cívica Catalana ha qualificat de "nou error" de l'alt tribunal català aquesta decisió, que "esmena la plana" al Tribunal Suprem i a les seves cinc sentències anteriors.
El president de Convivencia Cívica Catalana, Francisco Caja, i l'advocat de l'entitat, Ángel Escolano, han reiterat que dilluns presentaran un recurs de casació davant del Suprem contra la resolució del TSJC i han anunciat que la setmana que ve també presentaran una querella contra la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per prevaricació, ja que considera que, tenint en compte les sentències del Suprem, està "denegant drets" a les "800 famílies" que han demanat que el castellà també sigui llengua vehicular a les escoles. "A les famílies que ho han demanat, Rigau els ho ha denegat, és un delicte de prevaricació", ha assegurat Caja, que ho ha qualificat "d'escàndol".
D'altra banda, Caja ha denunciat una "campanya de pressions" cap als magistrats del TSJC que van prendre la decisió la setmana passada i, en aquest sentit, ha anunciat una queixa davant del CGPJ perquè intervingui. Caja ha denunciat "una campanya de correus personals" cap als magistrats i "crides al descatament", entre d'altres. A més, ha denunciat que s'han fet crides a "la comissió d'un delicte".
Em pregunto con el cas del fosc sindicat Manos limpias, qui financia a uns i altres, car totes aquests accions costen temps i també diners. I la veritat, no entenc encara com els jujtes fan cas a aquestes mosques colloneres. A més a més la cosa aquesta del Senyor Caja té la barra de dirse Convivència civica Catalana, quan no busca precisament la convivència, més que cívica seria cínica i de catalana, poc, molt poc. Potser s'hauria de dir l'agrupació del Sr Caja, Inconvivència demagógica barroera espanyola.  Hi ha qui s'estima més ser cap de ratolí que cua de lleó. Potser el Sr. Caja es situa al lloc que li pertoca. Un individuu francament menyspreable, puix la immersió lingüística que porta ja més de trenya anys funciona prou bé. 
Hauria de saber el Sr. Caja, que a Catalunya tots els nens quan entren a L'ESO, parlen i entenen català, castellà i algun altre idioma. Castellà, el parlen i entenen segur tots, ara, català ja no ho tinc tant clar.
El meu net Roberto de quatre anys té pare castellà i mare catalana, i parla català castellà i segons diu ell, anglés, s'adreça amb naturalitat amb català o castellà sabent a qui ho fa i no veig que tingui cap problema, ben espavilat que és.