Seure a terra amb els braços encadenats es considerarà "atemptat contra l'autoritat", segons ha explicat el secretari d'Estat de Seguretat, Ignacio Ulloa, que ha detallat la reforma del Codi Penal que té previst dur a terme el Govern de Mariano Rajoy. Segons Ulloa, encadenar-se serà igual que "agredir" a un agent, encara que tindrà una pena inferior. El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ja va anunciar que el seu departament té intenció de modificar el Codi Penal per equiparar la resistència passiva, fins ara considerada com un delicte de desobediència, als delictes d'atemptat contra l'autoritat, com ara les agressions directes als agents, quan es consideri "greu", si bé no va especificar els supòsits a què podria afectar.
I jo diria més: si un policia t'apallissa serà considerat agressió rebotada i també un atemptat contra l'autoritat amb l'agreujant de lessions - les teves clar - Ah! i també hauràs de demanar perdó publicament per haver-te deixa't apallissar. 
No se a que esperem per aturar aquest desori, EN UN PAÍS en cada cada vegada es restringeixen més les llibertats i hi ha menys democracia. ´
S'omplen la boca de democracia i de drets i es carreguen les llibertats dels individuus, i nosaltres com estaquirots com a molt ens limitem a queixar-nos.