Els diputats del Parlament tenen els peatges de les autopistes de franc perquè la cambra posa a disposició de tots ells un teletac per al seu vehicle. Però el diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Uriel Bertran, ha decidit retornar el seu i sumar-se a la campanya #novullpagar.
A més, el diputat independentista s'ha negat aquest dijous al matí a pagar els 1,29 euros de peatge a la sortida de Vilassar de Mar a la C-32, donant suport d'aquesta manera a la campanya que es va iniciar la setmana passada a les xarxes socials de Faceebok i Twitter.
Val a dir en primer lloc que a moltes empreses es dona un teletac als empleats que es desplacen sovint per l'autopista, més que per l'estalvi del pagament, sino perquè guanyin temps en estalviar-se de fer cua, tot i que malgrat estar prou ben senyalitzat, sempre hi ha algùn despistat o espavilat que s'hi posa i entorpeix el pas dels qui si porten teletac. I aixó és el que ha fet Uriel Beltran, primer de demagog oportunista en tornar el teletac amb càmara de TV inclosa perquè en quedès constància  i després de demagog espavilat en negar-se a pagar al peatge de Vilassar de Mar. Com es poden votar partits independentistes? amb aquests tres tristos tigres d'opera bufa o més aviat de sainet amb tints vodevilescs que de l'únic que són capaços és de muntar batalletes de la Senyoreta Pepis de cara a la galeria. Quin nivell més baix i lamentable, els hi hauria de caure la cara de vergonya, sinó fos que fa temps la varen perdre i no s'han pas molestat en recuperar-la. Amb polítics així no es pot anar enlloc, i a casa nostra d'aquest pal, hi ha una gran majoria parlamentaria. Tenim un bonic i històric Parlament okupat per una banda de mediocres ineficients que si els hi treus els dits es queden en fills del que són la majoria, encara que sigui en sentit metafòric, perquè les seves mares no en tenen cap culpa.