... provoca un accident, intenta fugar-se i es nega a fer la prova d’alcoholèmia -

Va tenir un accident amb un altre cotxe dijous a la tarda, a un quart de vuit, al carrer Jaume I el Conqueridor. Quan va arribar la Guàrdia Urbana van veure com l’home intentava marxar i el van aturar.
Es tracta d’un home de 58 anys i amb domicili a Albocacer, a Castelló de la Plana. Va tenir un accident amb un altre cotxe dijous a la tarda, a un quart de vuit, al carrer Jaume I el Conqueridor. Quan va arribar la Guàrdia Urbana van veure com l’home intentava marxar i el van aturar. Evidenciava símptomes de conduir sota els efectes de l’alcohol però es va negar a fer la prova de l’alcoholèmia. A més, conduïa el cotxe amb el carnet temporalment retirat per ordre judicial.

No va ser l’únic accident que hi va haver dijous a Vic. Un nen de 6 anys va ser atropellat, patint ferides lleus, quan sortia de l’escola, al carrer Narcís Verdaguer Callís, després de deixar-se anar de la mà de la seva mare. I un altre menor, de 12 anys, va ser atès a l’hospital general de Vic, també de ferides lleus, després de caure amb la bicicleta al Passeig i colpejar-se la cama contra el mobiliari urbà. EL9NOU.CAT