Qualsevol pare faria el que sigui per escoltar una vegada més la veu del seu fill mort. Però quants inventarien un dispositiu per fer aquest somni realitat? Gary Galka, un enginyer de Connecticut, Estats Units ho ha aconseguit. Després de la tràgica mort en un accident automobilístic de la seva filla Melissa, de 17 anys, Gary va declarar que ella es va començar a comunicar amb la família. El timbre de la casa sonava en hores de la matinada, els llums de la casa s'encenien i apagaven sols, i els canals de TV es canviaven sense que ningú, aparentment, fes ús del control remot. Aquests signes van donar a entendre a Gary que la seva filla volia comunicar-s'hi. Va ser així que va inventar un dispositiu per ajudar a la difunta adolescent a parlar des del més enllà, i ara és l'amo d'un puixant negoci en el món del paranormal.

Galka assegura haver aconseguit contactar-se amb la seva filla, afirma que la seva presència és freqüent a la casa, i que la prova d'allò són els instruments que ha inventat. "Hola, papi, t'estimo", són les paraules que va reproduir el dispositiu, i que Gary atribueix a la seva filla. En els últims anys, el dispositiu de Gary, que es comercialitza en un rang de preus que va des dels 79 als 350 dòlars, va ser un èxit de milers d'unitats venudes.
Per si fos poc, Galka, un catòlic creient, ha desenvolupat més de 30 diferents productes per a la investigació paranormal, i un terç dels seus guanys són donades a institucions benèfiques.