ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

INFORMACIÓ DE SERVEI: FOTOS



No sé si s'hauràn adonat ses bloggeries que últimament estan sortint malament les fotografíes que es baixen de blogger al bloc, surten com barrades encara que després s'obren bé, fins i tot es poden guardar a 'les meves imatges' i tornar-les a baixar. La solució que he trobat mentre els de blogger ho arreglen, és baixar-les pel sistema antic, sense modificar res, atès més aviat el que falla és el sistema nou. D'aquesta manera no té d'haver-hi problemes. De res.



Publica un comentari a l'entrada

5 Comentaris

  1. A mi no em passa el que dius, suposo que perquè continuo fent servir els sistema vell. En canvi des de fa uns dies no em permet triar la mida "molt gran", que és la que feia servir a "fotofília".
    Una altra qüestió és que quan fas un clic a la foto, en lloc d'obrir-la en una pàgina nova amb la mida que l'has pujada, te l'obre amb una mida estàndar, igual per qualsevol imatge independent de la mida original. He descobert que si ho vols evitar has d'anar a "Configuració/Formatació" i dir no a "Mostra les imatges amb Lighbox". En fi, blogger ha pres darrerament, en el meu cas, iniciatives que no li he demanat.

    ResponElimina
  2. Doncs baixant-les pel sistema antic, a Instants, el meu bloc de fotografía, les amplio manualment a 640 i surten bé.

    ResponElimina
  3. no ting aquet problema, de moment. ara el problema es el motzilla...sempre pasan coses...salut

    ResponElimina
  4. Miquel: prova Google chrome, va prou bé.

    ResponElimina