Deien: si la prima de risc arriba a 300 punts, tenim un problema. Va arribar-hi i tot va seguir igual (de malament, clar) Deien: si la prima de risc arriba a 400 punts serem intervinguts...va arribar-hi, i tot va seguir igual (de malament, clar). Deien: si la prima de risc arriba als 500 punts, serà el acabose, el 'rien va plus'. Es va arribar als temuts 500 puns i tot va seguir igual (de malament, clar).  
Divendres els 500 punts eren no res en arribar als 610, i a les 9 del matí d'avui, ja s'ha enfilat als 630 punts.. El Govern demana ajuda a Draghi perquè li compri deute i aquest es fa l'orni, mentre comencen els del Pp a escampar una absurda teoria de la Conspiració contra Espanya.
L'encarregada d'aquest balneari decadent que és Europa, els seus acòlits o el bedel Espanyol, dona la sensació que no saben per on tirar i van donant pals de cec, o com en el joc de trencar l'olla, i sense necessitat d'embenar-els-hi els ulls, no acaben d'encertar aquesta amb el pal, i aixó que no saben que l'olla és buida de contingut i l'ùnic que hi ha és la seva pròpia inconsistència. La sensació és d'impotència davant el vaixell que s'està ensorrant, de la impotència dels dirigents i de la nostra pròpia davant la seva. I tot - diuen - és culpa dels maleïts Mercats. Doncs, potser que es carreguin els mercats, i mort el gos a lo millor s'acaba la ràbia. A tot aixó, als paradisos fiscals diuen hi ha 26 bilions d'euros... alguna cosa s'hauria de fer, dic jo.