L'endemà que el Partido Popular haguès guanyat les eleccions, la triempleada Maria de los Dolores de Cospedal va dir que s'havia acabat el problema de la prima de risc, que, quan els mercats sabessin que a Espanya Governaba un partit seriós, eficaç i responsable, baixaria la prima als límits anteriors a la nefasta gestió del Govern Zapatero. 
No ha passat tant de temps, Maria de los Dolores de Cospedal, i la prima va arribar ahir als 610 punts, suposo que deu ser gràcies al treball seriós, eficaç i responsable del Partido Popular de España para los españoles, o millor dit:  per salvar la Banca espanyola, que és on van a parar tots els diners que arribaràn de part de l'exfuncionaria de la RDA, i aixó Maria de los Dolores de Cospedal s'acabarà pagant, li ho ben asseguro, i a vostès els hi costarà molt car. De moment ja han de rescatar als seus col·legues valencians, els de la terra mítica, cultural i de la 'mujer de rojo'.
.
Fixi's bé, Senyora Presidenta de la Comunitat del no res emmig de l'ermot parasitari ibéric i altres càrrecs remunerats generosament, si El seu Govern o l'anterior pagués a Catalunya el que li deu (16 mil milions anuals) d'un deficit del 4% passaríem a un superàvit del 5%. 
Suposo Senyora Maria de los Dolores de Cospedal, obscur objecte del meu desig (ho confesso) que no entèn  vosté que fem els catalans que encara no ens hem independitzat d'Espanya d'una punyetera vegada. Doncs miri, Federico Jimenez Losantos i un servidor, per diferents conceptes...tampoc.