ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

EL MÓN S'ACABA ...



... i la Coca Cola també - El president bolivià Evo Morales convida a mandataris "germans" a celebrar el començament d'un temps "d'amor" i "comunitarisme" el 21 de desembre. Aquest dia no només coincidirà a Bolívia el solstici d'estiu i la fi del calendari maia, sinó que també se celebrarà en aquest país la fi del capitalisme i de la coca cola, segons va proposar el president Evo Morales, que va aventurar l'adveniment d'un temps "d'amor" i de "cultura de la vida". en aquesta mateixa línia s'ha expressat el ministre d'Exteriors, David Choquehuanca, que va dir en un acte conjunt amb Morales que el 21 desembre ha de marcar "la fi de la coca-cola, i el començament del mocochinche [refresc de préssec]". El Canceller, representant de l'ètnia aimara igual que Morales, va afegir que aquell dia "els planetes s'alineen després de 26.000 anys", però que aquest fenomen no marcarà la fi del món, sinó la "fi de l'odi i el començament de l'amor ". "És la fi del capitalisme i el començament del comunitarisme", va emfatitzar Choquehuanca, que ha recalcat que avui es viu el temps de la foscor, l'individualisme i divisió, però que a partir d'aquesta data els indígenes han de projectar "amor" i protagonitzar una "vida harmònica" amb la natura. Evo Morales va convidar a més als indígenes de diversos països i polítics de països que va anomenar "germans" a acompanyar a la seva nació en la magna data participant en una sèrie d'actes que es duran a terme a la illa del Sol, situada al llac Tititcaca , compartit per Bolívia i Perú.

- ¿DE PEPSI COLA NO DIUEN RES ELS MAIES?. -

Publica un comentari a l'entrada

7 Comentaris

  1. Jo ja me la conec aquesta vida harmònica amb la natura, més aviat dura i amb alguna Coca, o Pepsi, els dissabtes i els diumenges. Que tot s'ha inventat fins que s'inventi alguna cosa nova. Però encara ens passarem uns quants anys fent el préssec, uns més, els altres menys.

    ResponElimina
  2. ¿ mocochinche ? ajjjjjjjjjjjjj y a la inversa..jajajajajajajaja ....osties ¡¡¡ ¿¿¿¿mocochinche ????..............ummm...Coño...ahora una propaganda a escala mundial ....Si no tienes quien te chinche...andale..andale...y te tomas mocochinche.¡¡¡¡¡ al igual funciona...

    ResponElimina
  3. Hi ha presidents de països als qui s'hauria de fer el control d'alcoholemia, Miquel, o de populisme demagògic barroer, que tan burru tampoc és.

    ResponElimina
  4. a que sabe mocochinche? zum zum, zum zum, a moco y a chince, ya se ve.

    salut i paciència

    ResponElimina
  5. a que sabe mocochinche? zum zum, zum zum, a moco y a chince, ya se ve.

    salut i paciència

    ResponElimina
  6. Si esperamos dones del cielo, suelen llegar cadenas que nos atan al suelo..

    ResponElimina
  7. LO QUE SUCEDE es que demenos tomar mocochinche para ser libres y no capitalistas.

    ResponElimina