ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

DELS PARES DE LA PÀTRIA


No! si al final resultarà que a mida que vagin traspassant els pares de la Pàtria eren tots uns demòcrates, uns sants varons i no habien desbarrat mai, com diria un no pare de la Pàtria, l'il·lustrat anorreador de militars Federico Trillo: Manda Güevos. O és que ja hem oblidat les recents declaracions de Gregorio Peces Barba sobre Catalunya i altres desbarrades anteriors com que Fraga passaría a la història com un home d'Estat i més que n'havia dit per l'estil. És la fariseica mania de parlar bé dels morts encara que t'hagis acarnissat amb ells en vida com per cert va fer el Pp via la sinistra associació de víctimes del terrorisme amb Peces Barba. I jo, per aquí no hi paso. Ja em veig a venir que el dia que traspassi Carlos Fabra, encara hi haurà algú que tindrà la barra de lloar la seva figura i obra. Com diuen a València: a fer la mar!

Publica un comentari a l'entrada

7 Comentaris

  1. Suposo que això deu anar per haver elaborat el text en un període no gaire democràtic, no lo sé, però aquest senyor va fer unes declaracions no fa molt que no eren de rebut. Salut

    ResponElimina
  2. Ahir em vaig quedar a quadres escoltant els elogis no tan sols a Peces-Barba sinó a tots els redactors de la Constitució i timadors de la Transició. Increïble. Com a mostra del seu tarannà, també van esmentar que era molt bon amic del Fraga i és clar, la llista interminable de càrrecs que va tenir aquest home. És clar: li havien de donar premis per haver estafat tot un poble i quedar-se tan tranquil.
    I espera't, que encara queda el Miquel Roca: quan es mori el Mas declararà no sé quants dies de dol nacional per la mort d'aquest advocat de la dreta espanyola.

    ResponElimina
  3. Fraga fue un firmador de sentencias de muerta. Era una persona como mínimo non grata...en fin. salut

    ResponElimina
  4. Els malparits són el que són, vius o morts. Ja n'hi ha prou de collonades cada vegada que la dinyen.

    No desitjo la mort de ningú però, què collons, que no pretenguin que plori.

    ResponElimina
  5. Se aprovecharon de mi infancia y me timaron, no les tengo que agradecer nada.

    ResponElimina
  6. Companys, no l'afusellat, no! vosaltres, els qui heu deixat comentaris, tot és pur Teatre, i del dolent.

    ResponElimina
  7. PARES DE LA PATRIA?...."MENUDA TROPA"DE FILLS DE P....,BE, CALLO QUE SOC UNA SRA.I ELS CATALANS ELS BANDARRES,COBARDS MAJORS DEL REGNE.
    JUGANT

    ResponElimina