ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

NO SOM UNA NACIÓ, SOM UNA SUBVENCIÓ


¿...Quants diners ha costat a la Generalitat subvencionar Eliseu Climent perquè defensi aferrissadament el català i TV3?. Entenc d'on ve la informació, però és que no és l'unic mitjà que ho exposa i aquestes xifres mai han estat desmentides per Climent. Em vaig fer aquesta pregunta el Febrer de 2011 i no vaig obtenir resposta. Avui hi ha un altre blocaire que es fa la mateixa pregunta... i em temo tampoc hi haurà resposta...

Publica un comentari a l'entrada

17 Comentaris

  1. Són diners de subvencions a entitats que fan coses per la llengua. Són subvencions obertes a les quals hi pot concursar qui faci activitats en aquest àmbit.

    No són diners a Eliseu Climent perquè es faci un xalet, sinó a un seguit d'entitats del País Valencià que vetllen per la supervivència de la llengua en un ambient molt hostil.

    Eliseu Climent és una peça cabdal per mantenir la idea de Països Catalans, aquesta idea que han bombardejat i han intentat desactivar des de fa segles i amb la qual ens juguem la pervivència com a cultura.

    ResponElimina
  2. Aquestes coses, que les fan tots per desgràcia, i que després es llancen uns als altres com si ells fossin purs, són les que provoquen el nostre descrèdit en la política. Les faci qui les faci.

    ResponElimina
  3. Victor,no deixa de ser una mena de colonialisme en el millor dels sentits, i un malbaratament inutil de diners, pel que es veu a València.

    ResponElimina
  4. es ensenyar massa el llautó Eastriver, i tot per un pancatalanisme que no existeix més que aquí.

    ResponElimina
  5. En discrepo, Francesc. Ho planteges amb mentalitat de colonitzat No és pancatalanisme: és sentit de país.

    El que ens hauria d'encendre és el maltractament sistemàtic del català i del fet català a tot arreu. Però no em sobta si fins i tot nosaltres ens posem bastons a les rodes.

    ResponElimina
  6. Hi ha coses que nosaltres tampoc fem be, VICTOR i voler imposar el català a Valencia és una d'elles, no oblidem que anys ençà també erem conqueridors,

    ResponElimina
  7. Imposar el català a València? Ara sí que no t'entenc, Francesc.

    ResponElimina
  8. potser aquest és el problema. Se'ls hi hauria de preguntar a tots els valencians. Som al segle XXI i les coses són com són, no com voldriem que fosssin. Censurem Espanya i cometemn alguns dels seus errors imperialistes.

    ResponElimina
  9. Ja veig que parlem de coses diferents i no ens entendrem pas.

    ResponElimina
  10. s'haurien de parlar amb calma, no aquí...

    ResponElimina
  11. És que parlar de pancatalanisme quan hi ha vora de 100.000 nens valencians que no poden estudiar en valencià (o aragonès oriental, o català, digues-li com vulguis) perquè el govern no obre línies en valencià, ho trobo, com a mínim, indecorós.

    ResponElimina
  12. ho sento, el departament de demagogia no el toco...,

    ResponElimina
  13. Veig que seguim parlant de coses diferents i no ens entendrem pas. I el cupo del joc dels disbarats ja el vaig omplir amb les hores d'esplai.

    ResponElimina
  14. ja t'he dit abans que era millor parlar-ho en un altre àmbit.

    ResponElimina
  15. Estic en fora de joc, de veritat, jo també tindré que pensar..salut

    ResponElimina
  16. jo també estic confós i ple de dubte en aquest assumpte. Hauriem de reflexionar fins a quin punt, si som un país, tenim dret e posar-nos en un altre i direls-hi que i com han de parlar.

    ResponElimina
  17. Yo estoy seguro que si no es por estas subvenciones Cataluña y Valencia hace siglos que hubiesen desaparecido, ahora no serian más que meras colonias castellanas (no españolas, castellanas) y los de Burgos, los únicos castellanos auténticos y dignos sucesores del Cid (que conquisto Valencia, no lo olvidemos) pondríamos un virrey... para oprimir a los que hablen de diferente forma.

    ResponElimina