El rodó de mig que veieu a la foto, és de Turris, el rien va plus del pa a casa nostra, i conec el seu artìfex Xavier Barriga, que de pa en sap un munt. Turris és doncs el rien va plus, aparentment o mediàticament, car la realitat és una altra. Mentre un rodó de forner no mediàtic costa 1,80 euros, d'aquest en vaig pagar dissabte al matí 2,85 euros. 
Quina diferència hi ha - us preguntareu - Doncs, que el segon rodó, el de Turris va sobrecarregat de sègol que és cert li dona un bon sabor i olor, pero no alveola la masa i queda en una espècie de goma humida de mal mastegar. Malgrat l'excés de sègol la crosta aguanta bé i és relativament cruixent, i almenys aquest rodó malgrat el seu aspecte està cru, només cal picar a sota  amb els nuus per adonar-se'n. Turris ha obert una botiga a Sabadell a la Rambla, i vist a la botiga el pa té molt bona pinta i la cua de gent que hi havia per alguna cosa de ser. Tornaré dissabte a comprar-hi perquè malgrat tot el que he dit, el pa és pa, del d'abans, i potser és aquest el problema, però la decepció com en el cas d'Eva ha estat profonda, no deu ser el meu millor cap de setmana.