{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

EL RESCAT TENÍA UN PREU


Artur Mas no participarà a la manifestació de l'Onze de Setembre - El president només anirà als actes institucionals i els consellers podran anar a la marxa "a títol personal", segons ha explicat el portaveu del Govern, Francesc Homs
El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts al migdia que el president de la Generalitat, Artur Mas, no anirà a la manifestació independentista de l'Onze de Setembre que ha convocat l'Assembla Nacional Catalana (ANC). Homs, malgrat tot, ha avançat que hi haurà consellers que hi aniran "a títol individual".

Homs ha considerat que "una mobilització massiva suma" de cara a la negociació del pacte fiscal que començarà els propers dies entre Mas i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy. El portaveu ha volgut matisar, davant el tarannà independentista de la marxa de l'ANC, que el mandat del Govern és aconseguir el pacte fiscal.

Finalment, i contradient el que va assegurar el conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, segons el qual la decisió sobre acudir a la manifestació es prendria de forma col·legiada, la situació s'assembla a la de la consulta sobiranista del 10 d'abril del 2011, en què alguns consellers i el president van anar a votar "a títol personal".

EL RESCAT TENÍA UN PREU... que el President Mas no anès a la manifestació de l'11 de setembre. Oi?

Publica un comentari a l'entrada

12 Comentaris

  1. Si el preu només fos aquest, ens podréim emborratxar !!! ;-)))))

    Em temo que em preu pel pacte fiscal exigirà també alguna abaixada de pantalons i calçotets... fins al garró.

    Ja prou que ho anirem veient tot plegat.

    Dit això, si hem de fes cas del seny del que tan presumim, sí que és "lògic" que el president de la Generalitat, ara i sempre, demostri que és el president de tots els Catalans, i que per tant, no ha de ser al davant d'una manifestació independentista.

    I ningú no entendria que digués que hi va com a militant de CiU ...

    Bé, és la meva humil opinió...
    Dit això, afegeixo que tant de bo que l'11S sigui la manifestació dels 5 milions de catalans als carrers de Catalunya... demanant JUSTÍCIA FISCAL I JUSTÍCIA DISTRIBUTIVA !

    ____________________



    .

    ResponElimina
  2. Però... algú podia pensar que l'Artur aniria a una mani? I si li peguen, barrejat entre la gent?

    Mira, és la primera vegada que l'Artur i jo coincidirem, jo tampoc no hi vaig.

    ResponElimina
  3. En Mas és un titella, un esclau de la política de fireta que patim tots. Jo no sóc un esclau, així que l'11 seré allà, estelada en mà i demanant (1) democràcia i (2) independència.

    ResponElimina
  4. ¿Alguien piensa que las manifestaciones pacificas sirven para algo?

    ResponElimina
  5. Un gobierno de ultraderecha, TEMUJIN, en un paraiso de la misma estirpe. No hay que asustarse, al menos sabemos como las gastan todos estos...Su visa oro, su falcon, su A8...y a euro la receta ¡¡¡¿ quién da más al Mas ? Salut

    ResponElimina
  6. ¿Has llegit la primera plana de El Mundo d'avui?

    He sentit molt que el Mas no hi anés, perquè podia implicar una major participació, una certa institucionalització. També que el Maragall no participés al vídeo. Aquest darrer encara és pitjor, perquè jo puc entendre que el Mas tingui presions fortes. Però mira, ja és igual. Que cada un faci el que senti.

    Jo sí que hi seré. I després de veure la primera plana de El Mundo d'avui amb més ganes encara que hi aniré.

    ResponElimina
  7. Sani, una manifestació com la de l'11-S si no hi va el President de la generalitat al davant, el deslegitima i crec que hauria de convocar eleccions de nou.

    ResponElimina
  8. i a mi em fa molta mandra Lluís, és que no crec que manifestant-se s'arregli res, es mirar-se cofois el melic primer i fer-se vanes il·lusions i deprimir-se després.

    ResponElimina
  9. Ferran: em pregunto si servirà d'alguna cosa.

    ResponElimina
  10. después de lo de Ortega Lara Temu, y la de la guerra de Irak, también dudo de su utilidad.

    ResponElimina
  11. Doncs jo opino que si ets de Barcelona o de prop d'allà i tens cèntims pel viatge cal anar-hi. Jo penso que tot plegat forma part de les estratègies d'Uniói dels tecnòcrates. ¿A quin espanyolista no se li enrefum el que faci el molt honorable?

    És un dia de festa i després d'agunatr els filòlegs a la plaça del parc de la Cuitadella i les mostres de cultura hi podria anar. Fins i tot en pantalons curts o bermudes, hehe Mira que som reconsagrats els catalans, eh?

    ResponElimina