ESTARIEM D'ACORD


Estariem d'acord en que un Governant ha d'escoltar al poble i procurar satisfer les seves peticions. Estariem d'acord en que el Presdient Mas hauria en principi d'encapçalar la manifestació de l'11 de Setembre en que suposadament una munió de ciutadans demanarán la independència de Catalunya (1 milió o més segons l'organització, i 100 o 200 mil segons la policía). Estariem d'acord en que podria semblar un error que el President hagi desistit d'anar a aquesta manifestació. Però suposo que tambè estariem d'acord en que els ciutadans que aniràn a aquesta manifestació representen aproximadament un 10% dels ciutadans de Catalunya i que molts d'ells a l'hora de la veritat, a l'hora de passar per les urnes, voten Ciu, PSc, no voten, ho fan en blanc o voten dispers. El President Mas, és el President de tots els catalans o els ciutadans que viuen a Catalunya amb dret a vot, i això, estariem d'acord que tambè s'ha de tenir en compte a l'hora de censurar la seva absència. Que el llegir no ens faci perdre l'escriure.

Publica un comentari a l'entrada

10 Comentaris

  1. Sí, sí. Estem d'acord: El moment polític no està per cavallerositats. El president hauria de portar una pancarta que posés alguna cosa sobre el pacte fiscal. Això que fa és deixar la amifestació de l'onze de setembre a punt per les divagacions. Precisament per això ja es fa la manifestació cada any i esdevé rutinària... i la ofrena floral i tal. Podríem, però, si no n'hem de fer una victòria, canviar de data de la celebració cap allà a la primavera així les universitats començarien més tard. També veure'm atacs a les llengües mortes com l'any passat. Potser el president hauria de parlar des de un balcó i tal... perquè tot això de la societat civil sí que és una collonada!

    ResponElimina
  2. Se me han puesto los pelos como escarpias, cuando he leído:
    "El President Mas, és el President de tots els catalans o els ciutadans que viuen a Catalunya "...
    ¿de verdad es así?

    ResponElimina
  3. Josep, faci el que faci el criticarán.

    ResponElimina
  4. asi és y ha sido con todos los Presidentes Temujin, no lo dudes.

    ResponElimina
  5. No és pas el meu...ni aquet ni ningú altre...no voto...salut

    ResponElimina
  6. Miquel: la veritat és que jo votava en blanc des de les dues últimes eleccions, i a les últimes, vaig fer el mateix.

    ResponElimina
  7. No critico res, senzillament el Mas i CIU no són dels meus. El meu vot sempre ha estat orientat cap a IC, tot i que també tenen coses que no m'agraden i en les darreres vaig votar ERC. I he anat derivant cap a postures manifestament independentistes, i m'agrada que sigui una cosa transversal, que hi hagi gent independentista a molts partits.

    Ja et vaig dir que faci el que faci Mas, jo sí hi seré. I espero que passi com en la mani de fa dos anys, que la gent es va menjar literalment els polítics: els van envoltar, no podien començar a caminar. La gent va agafar la iniciativa i els polítics van quedar engollits per la marea. Em va agradar molt, jeje.

    ResponElimina
  8. diria qe passarà el mateix Eastriver, serà una manifestació estranya.

    ResponElimina
  9. Jo hi seré, només vull dir que tota la literatura al voltant de la presència-no-presència de Mas a la manifestació del dia 11 em sembla una mostra de les coses lamentables del nostre país. No ho dic pel teu post, Francesc, sinó per les línies i més línies publicades als mitjans. La-men-ta-ble. Pa-tè-tic.

    ResponElimina
  10. Tens molta raó Ferran. Jo només intentava explicar que Mas pot tenir raons de pes per no anar-hi.

    ResponElimina