Sovint, la llei es fa estranya als ciutadans, que no entenem que pretenen amb decisions que ens semblen abitraries i injustes, per més que s'ajustin a aquesta llei. A Filadèlfia una dona podria ser multada amb 600 dòlars per cada dia que va repartir menjar gratis entre nens de famílies pobres. Angela Prattis, de la ciutat Chester Township, on l'ingrés anual per càpita oscil · la entorn als 19.000 dòlars, va decidir repartir menjar gratis als nens de la localitat durant diversos mesos. Prattis distribuïa el menjar al seu garatge, a on acudien uns 60 nens cinc dies a la setmana. 
L'Arxidiòcesi de Filadèlfia subministrava el menjar i controlava el programa, ja que Prattis li presentava informes setmanals. No obstant això, quan l'alcaldia de la localitat es va assabentar de la seva tasca, va decretar que per a això Prattis devia obtenir un permís per repartir menjar o bé pagar una multa de 600 dòlars per cada dia de caritat.  Atès que la seva tasca de beneficència va durar tres mesos, aquesta multa pujaria a més de 50.000 dòlars. En qualsevol cas, l'obtenció del permís és també bastant costosa i ascendeix a 1.000 dòlars. Les autoritats insisteixen que la dona violava les lleis de la localitat, ja que viu en una zona residencial on el repartiment del menjar gratuït està prohibit. 
En un primer moment l'administració tenia la intenció de cobrar la multa per aquest estiu, però després que mitjans locals es van fer ressò de l'assumpte, van decidir no fer-ho. L'alcaldia va permetre a Prattis a repartir gratuïtament el menjar fins al 24 d'agost, però l'estiu que ve la dona haurà de pagar els mil dolars per fer la feina de casa de caritat.

Deu ser que les lleis les fan els homes i així els surten, encara que les dels Déus, si fa no fum....