Comentava ahir que estaba sense línia al telèfon fix i per tant sense ADSL. Doncs bé, no és tracta de cap avaría ni d'ONO ni de Telefónica. dit curt i ras, el número de telèfon de casa que encara va a nom del pare el 93.723.44 (i 2 números més), ja no el tenim: Telefónica ens l'ha pres i li ha donat a una senyora de la que no tinc el gust. però si el disgust.
Que com ho sé? doncs perquè ahir al migdía va venir a casa el técnic d'ONO que venias a arreglar l'avaría. Molt espavilat no debia ser, atès va trucar al meu mòbil que previsorament vaig deixar al 1400, per preguntar si èrem a casa ja que trucaba al fix i no contestàvem(?)
- Com vol que cvontestem - li vaig dir - si el fix és precisament el que vostè ha d'arreglar.
Finalment, l'home va venir, s'ho va miorar i va dir que 'no era d'ells' que era de la línia de Telefónica, que ja es posaria en contacte amb la companyia i es solucionaria en poc temps.
Cap a les 6 de la tarda vaig sortir a dur la bici al mecànic ja que tenia una roda punxada i a fer un parell de gestions, i se'm va ocòrrer trucar a casa a veure si ja teniem línia, el telèfon feia la senyal de trucada mentrre que abans d'ahir donava senyal de connexió fallida. Ja està - em vaig dir innocentment -. Ja està?. Ja està embolicada la troca, doncs qui es va posar a l'aparell no era la Nuri sinó la senyora que he esmentat abans que em va dir que li acabaven d'instal·lar el telèfon amb el meu número.
I aquí em va venir al cap Kafka. Des d'aquest mateix moment vaig ser conscient que tenia un principi de començament de problema. Segons telefónica, com no estic amb ells, el número és seu i si volen me'l poden treure per no se què de la portabilitat (fa sis anys que estic a ONO). ONO, després que un senyor amb accent sudamericà entenguès la magnitutd de la tragedia, va consultar a un superior i em va dir que intentaríen recuperar el número parlant amb telefonica, atès les línies eres seves.
I així estic, sense telèfon isense ADSL.
Els donaré 24 hores i si no és soluciona, seré jo qui es donarpa de baixa d'ONO i de Movistar del mòbil, em canviare mòbil i ADSL a una altra companyia agafant un llapis USB que duu l'ADSL a travès del mòbil, i per descomptat tornaré tots els rebuts que pugui d'ONO i de Movistar i que els pagui Santa Rita.
Seguiré informant...