{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

UN SEMÀFOR DE MATINADA


Tinc entès que hi ha països més avançats que el nostre, que en hores de poc trànsit com pot ser a la nit o de matinada, els semàfors tenen uns sensors que detecten el flux de vehicles, de manera que quan un de solitari s'acosta a un semàfor en vermell, aquest el detecta i automàticament es posa verd per no fer esperar un minut o més - depèn del semàfor atès n'hi ha de molt sàdics - i així s'evita aquella imatge patètica d'estar aturat tot sol davant la llumeta vermella - no la d'un puticlub, sinó la del semàfor - amb resignació i cara d'idiota, de que faig jo a les 5 del matí tot sol aturat com un imbècil. Només hi ha una sensació semblant que és anar per l'autopista tot sol a les 4 del matí i en arribar a les rodalies de Barcelona camí de l'aeroport i amb sis carrils per tu sol, no sobrepassar els 80qm per hora no sia que surtis a la foto de la multa que et posaràn sene ànim de recaptar i pel teu bé. 
Ja sé que estem retallats, però no crec que instal·lar aquests sensors costés molts diners al malmès erari, i la gent que condueix a altes hores de la nit o de la matinada (em refereixo als qui van serens) ho agrairien. Als qui venen de farra i un xic o molt enterbolits els hi és igual, se'ls solen saltar.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Tens raó...llógic .
    Por cierto ahora se me ha declarado en huelga la plantilla del gloger y se me ha espachurrado el blog..La verdad es que me vuelve tarambana ¡¡¡ jajaja..salut

    ResponElimina
  2. Se m'acut un sistema moooolt més barat i igual d'efectiu: els semàfors, en àmbar intermitent. Sense cost extra, saps que hi ha un semàfor així que fas un stop, mires, no ve ninu, passes. Aquesta proposta la faig de franc ;)

    ResponElimina
  3. aixó que et passa Miquel, es que has tocat alguna cosqa de la plantilla, cambiala per una altra del mateix blogger i assumpte ressolt, això si guarda tots el canvis.

    salut i sort.

    ResponElimina
  4. ben pensat, o millor encara,perquè malbaratar diners amb semàfors, que passi la gent quan vulgui, o sinó, a cada canotanada fer-hi una rotonda i ja no caldrien semàfors.

    ResponElimina
  5. Doncs jo no hi estic d'acord. Què passarà amb els vianants? aquí no fa tant de fred com a els països desenvolupats que dius que fan això, i, passa que hi ha vianants tot l'any a les cinc.

    Al carrer Aragó de barcelona o te'ls passes tots en verd sense parar o te'ls trobes tots en vermell i anar fent.

    I els avis que van a caminar fugint de la calor del migdia? I si no hi senten gaire? Jo no ho veig tant clar ni veig que la opció dels semàfors tronjes faci que els pilots els vegin a punt de passar o a mig passe.

    Sincerament no ho veig tant clar.

    ResponElimina
  6. Josep: els vianants, sobre tot els avis, mai passen pel 'pas de vianants'u¡i ja et dic jo que pocs en volten a les 5 del matí a les ciutats. Suposo que el detector del semàfor tambè els deu detectar a ells.

    ResponElimina