Davant l'allau de visites de les últimes setmanes-prop de 30.000-tant d'espanyols com d'estrangers, la Fundació Hospital Santi Spiritus, propietària de l'església, ha decidit cobrar un euro als adults per recaptar diners amb l'objectiu de restaurar el santuari , que data del segle XVI. Als més de 2.000 curiosos que s'han acostat fins al santuari des de dissabte no els ha importat pagar l'entrada per poder veure la "restauració" que de la imatge realitzar Cecília Giménez i que va canviar totalment el seu aspecte, imatge que ha aparegut en els principals diaris de mig món.
"Teníem una urna perquè la gent diposités la voluntat, però de vint persones que entraven només tirava (diners) una, així que han decidit posar entrada. També és veritat que un dia trobem un bitllet de 50 euros dins", ha indicat l'ermità José María Aznar.
.
No en sabia res de la nova feina de Jose Maria Aznar que a banda de treballar? pel Sr. Murdoch ara administra també els pistrincs del Santuari de Borja on hi ha l'ecce homo. Un ecce homo, que ja que el va restaurar la Senyora Cecilia i s'ha endut totes leas crítiques - i tambè algunes adhesions - crec tindría dret a percebre una part dels dos mil euros que han recaptat aquest cap de setmana, pels drets d'autor.
Difícil ho veig si qui administra aquests diners es diu José Maria Aznar.

Perdó: aquest escrit havia d'anar a Collonades. O no!