És ben cert que els polítics per més que diguin, afirmin i insisteixin que no és així, viuen aïllats de la realitat de la ciutadania, en una espècie de bombolla que no els deixa veure aquesta realitat en la seva justa mesura. Vegis sinó com avui, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha demanat que no es retallin els sous dels diputats, perquè si acaben cobrant menys de 3.000 euros, les coses aniran malament. "El 2003 jo cobrava 3.000 euros com a diputada. Actualment, un diputat ras també en cobra 3.000, i han passat vuit anys. Quan es parla d'abaixar el sou als polítics, si l'abaixem més, ja no sé com anirem", ha dit avui a RAC1.
Aquesta senyora que té pinta de tieta conca, ja desbarra de tan en tant, i dona la sensació que el seu actual càrrec li va gran. Que hom sàpiga, ningú obliga a un ciutadà a dedicarse a la política, i tres mil euros per no treballar massa de dilluns a divendres més les campanes, no está tan malament, a banda de dietes i mandangues variades que cauen en el devenir de la seva activitat parlamentaria.
La senyora de Gispert ha demostrat molt poca sensibilitat en fer aquestes declaracions sobre el sou dels diputats, tal i com està la situació i el que ens espera, ha estat francament desafortunada. Algú que tingui l'enteniment que a ella li ha faltat li hauria d'explicar en quin món viu i de pasada que... calladeta estaría més bufona.