Deia Tarradellas que en política es pot fer tot menys el ridícul, però aquests a part de fer uns vídeos ridículs, se'n foten: "Por lo que nos regaláis, nos gusta Catalunya" .

"Por lo que nos regaláis, nos gusta Catalunya" Alcaldes del PP fan un vídeo on exposen les raons per les quals els "agrada" Catalunya Diversos alcaldes i alcaldesses del PP, que han participat en la 19 Unió Intermunicipal Popular que el PP ha celebrat aquest cap de setmana a Barcelona, han gravat un vídeo en què exposen breument les raons per les quals els "agrada" Catalunya. 
Abans que la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, fes el discurs de cloenda, s'ha projectat aquest vídeo -enregistrat durant aquests dos dies-, que arrenca amb les paraules de l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella: "a Madrid ens agrada sempre Catalunya, però aquest any més que mai perquè volem ser seu olímpica i fa 20 anys Barcelona va protagonitzar probablement els millors Jocs Olímpics". Per la seva part, l'alcaldessa de Sanxenxo, Catalina González, ha destacat que per "com sou els catalans, per saber aprofitar les sinergies, per com sou de acollidors, pel que ens regaleu, ens agrada Catalunya". La "tolerància" dels catalans, la seva gastronomia o la seva societat "oberta i cosmopolita" són altres de les qualitats que destaquen, entre d'altres, l'alcaldessa de Marbella, Ángeles Muñoz, l'alcalde de Salamanca, Alfonso Fernández Mañueco, o l'alcaldessa de Logronyo, Concepció Gamarra. Tant en l'inici com en el final de la gravació apareix Cobi, la mascota de la Barcelona olímpica, enarborant alhora una senyera i una bandera espanyola. e-noticies. e-noicies.cat