Catalunya esmaperduda


Així és com ha quedat el país a la vista dels resultats electorals d'avui. Tants opinadors, tantes enquestes, TV3 inclosa, i ningú l'ha encertat ni per aproximació. I heus ací com lo Duran és el gran beneficiat d'aquests resultats, Qui ho havia de dir després de la manifestació de l'onze de Setembre, algú no ho va acabar d'entendre, i de fet els resultats d'aquestes eleccions dibuixen un mapa realista de la complexitat del nostre país. Érem pocs i ens ha parit la iaia, hem anat de Guatemala a GuatepeorVindran temps difícils per CIu, i esquerra ha d'anar en compte, l'abraçada de l'os no és gaire saludable. I, si Pere Navarro pensa que se n'ha sortit prou bé, tampoc ha entés res.
Algú des de Madrid respira alleujat, i encara no ho sap, però té un greu problema davant seu, i l'ha de resoldre.... continuarà....


I que collons!  a qui han de fer President de la Generalitat és a Don Andrés Iniesta. La resta....., endergues.

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. Hay que contar los votos, cuando estén los resultados definitivos se podrá ver quien o quienes son la Voluntat dun Poble. 5.257.587 de ciudadanos han sido convocados y han votado 3.600.000 aproximadamente, es decir que la mayoría de los ciudadanos no ven útil ir a votar y hasta este momento esa es la opción menos representada y de la que ningún político habla. La facción más numerosa no esta representada.
    Si yo fuese político esto me preocuparía y mucho, sin embargo se vende como un triunfo de la participación, es curioso...

    ResponElimina
  2. Bé, jo estic content... Després d'aquesta campanya tan bruta i de l'augment de participació, que el bloc sobiranista es mantingui aproximadament (pujen un parell, però vaja, diguem que es manté), doncs a mi em sembla positiu. És com una foto de la Catalunya real.

    ResponElimina
  3. Estic amb l'Eastriver, la vida és complicada i Catalunya més. Caldrà que aprenguem a conviure amb la realitat que no és ni tan blanca ni tan negra com els agrada pensar als uns i als altres.

    ResponElimina
  4. Aquest 30% llarg que mai no vota és estructural Temujin.

    ResponElimina
  5. Ramon i Allau: les aigües han tornar al seu lloc, els vots de CIu que s'havia endut d'ERC eren manllevats, però com quedem on érem en quant a escons independentistes tot i afegint.hi ICV i la CUP, el procés de consulta s'endarrerirà,i formar Govern a CIu no li serà fàcil. Aquests resultats que gairebé ningú s'esperava, han complicat molt la situació de Mas.

    ResponElimina
  6. Amb l´última frase de FRANCESC...Salut

    ResponElimina
  7. Estic molt i molt content per la castanya del Mas i de tota la patuleia sobiranista. Si haguessin sortit a passejar per uns quants barris que conec segurament haurien evitat aquest ridícul.

    ResponElimina
  8. DONCS JO,AMB ADN.INDEPENDENTISTA,ESTIC ATERRIDA...ARA SABREM LO QUE SON RETALLADES¡¡¡¡¡. REFERENT A INICIATIVA,I EL SEU VISCA A L'INESTABILITAT,"QUE L'ESQUERRA NO INVESTEIXI A MAS" ON VOL ANAR AQUEST XIQUET? A NOVES ELECCIONS?.
    PER CERT LLUIS,JO CREC QUE SENSA UN CiU FORT,I NO SOC CONVERGENT,SIAU A L'INDEPENDENCIA¡¡¡¡
    JUGANT

    ResponElimina
  9. Lluís: Ciu ha oblidat que les aigües del Mar Roig es varen obrir gràcies als efectes especials de Cecil B.de Mille, ara, JUGANT TÉ RAÓ, sense una CIu forta la consulta va per llarg.

    ResponElimina