El bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés, saluda els alumnes 


- La congregació dels Legionarios de Cristo ha estrenat des del passat dimarts a Esplugues de Llobregat la seu definitiva de l’escola Highlands School Barcelona, que fa 14 anys estava instal·lada de manera provisional a tocar del monestir de Pedralbes i també al col·legi Reial Monestir de Santa Isabel de Sarrià, i que ara fa dos anys va haver de replantejar el seu projecte inicial de trasllat al barri del Pomaret, en plena serra de Collserola. 
Cal recordar que aquesta sinistra i fosca congregació va ser fundada per Marcial Maciel Degollado, de professió pederasta y violador de menors, denunciat davant l'Esglesia de Roma i a qui finalment Joan Pau II li va retirar del ministeri sacerdotal el 2006.
No se si el ministre Montoro s'ha preocupat d'investigar d'on obté els ingressos aquest sub-secta, (que no sé si va també amb la cabra), fundada per tan il·lustre pederasta amb vocaciò de sant. Potser tindría una sorpresa, però no ho farà, està enfeinat empaitant Artur Mas i els diners del seu pare regularitzats el 2010.

Per cert la fotografía del Bisbe de Sant Feliu i els seus acòlits, fa molta basarda i em crea una profunda preocupació per la mainada saludada. Fixeu-vos amb les mirades dels acompanyants dels bisbe, si la foto fos en blanc i negre, podria ser de finals de 1939, o possiblement ells, encara esàn instal·lats en aquella època.