El rocker Lewis Allen Reed, conegut com a Lou Reed, ha causat sensació aquest diumenge al publicar un dibuix seu amb barretina a la seva pàgina de Facebook. El cantant ha acompanyat la publicació amb el missatge "Jingle all the Way" i l'ha enllaçat a un tema seu titulat 'The Bells'. A més, en la imatge s'aprecia un paisatge similar a les muntanyes de Montserrat.

L'afició de l'excantant del grup The Velvet Underground per la cultura catalana no és un cas aïllat. L'any 2007, el músic de Long Island va recitar alguns dels versos més coneguts de la poesia catalana del segle XX amb Patti Smith i Laurie Anderson a la ciutat de Nova York. Les tres icones de l''underground' van llegir lletres de Josep Carner, Joan Salvat-Papasseit, Miquel Martí i Pol, Miquel Barceló i Pere Gimferrer. El dibuix és un homenatge del català Xavier Boronat per la participació de Reed en la lectura de poemes fa cinc anys. ELPERIODICO

Algú li hauria d'explicar al Sr. Reed que el que duu al cap en el dibuix no es un gorret de Pare Nöel, sino una barretina catalana.  M'hi jugo un pèsol de Puyal a que es pensa que és un gorret de Pare Nöel.


Au va valents que només son 5 minuts i 17 segons de xivarri.