¿Mesura exemplaritzant o retòrica? Els experts es pregunten si la publicació de llistes de defraudadors i morosos amb el fisc que ha proposat el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, pot tenir efectes en la lluita contra l'evasió fiscal o no. Inspectors i tècnics de l'Agència Tributària, per la seva part, exigeixen al Govern que "es deixi de mesures 'light' i, si vol realment combatre el frau fiscal, doti Hisenda de recursos i mitjans".

Al cap i a la fi, el primer que sortirà a la llista és l'Estat Espanyol, morós per antonomasia, i la Generalitat rere seu, mentrestant, segur que no en sortirà ni un dels qui tenen diners als paradisos fiscals, ni tan sols els que han regularitzat la seva situació pagant només un 10% de multa i deixant els diners fora del país, un 10% que és molt menys del que paga qualsevol assalariat. Aquest Montoro no entenc a que juga ni que pretèn, però em temo que ell tampoc sap a que juga i es comporta com el xuleta del barri, del barri de Lavapiés, per suposat.
Que es pot esperar d'un Ministre que diu bestiesses com aquesta. Ell que deia i redeia que no tocaria  l'IVA.
Sembla que si no ets mentider compulsiu i idiota convencional no pots ser ministre, o ministra, que en tenim també cadascuna que ... déu n'hi do.