Cada época en la història dels homínids té les seves deries, a qual més inutil i esbojarrada. Actualment entre altres hi ha la de que s'ha de reciclar. Verge de la era creu! de totes les bestieses que s'ha inventat l'home a banda de la Santísima Trinitat, reciclar és de les més grosses i inùtils.

Reciclar? per a què.

No cal reciclar aigua (en sobra) així com menjar. I el plàstic?, que no en fabriquin, els homínids han viscut més de 2 milions d'anys sense plàstic. El problema que ens volen traspassar als ciutadans, és de l'Estat o del que en queda de la seva estructura obsoleta.
Haurien de començar per menjar els productes del temps i del nostre entorn, no pot ser que tinguem fresons o cireres tot l'any, com tampoc pot ser que es pagui el que es paga per la bassòfia d'aigua que raja de l'aixeta, una aigua de la que paguem tot menys precissament l'aigua.

Recordo i no fa tants anys haver anat a l'Alcampo a Sant Quirze del Vallès amb els envasos de Coca Cola de vidre i bescamviar-los.... No vàrem ser els ciutadans els qui varem demanar plàstic a dojo, o tetrabrik, aixó és cosa dels qui manen, que són els mateixos que decideixen segons els hi convé si hem de reciclar, quan i que, i sincerament, ja n'estic fart de tant gilipolles, i després de veure el lamentable anunci d'on vas envàs de TV3 (la de ningú), em venen ganes de posar-ho tot a la mateixa bossa i deixar-la al portal de casa com s'ha fet tota la vida, que a les sis del matí vé el cabró del vidre amb el seu sorollós camió i fa un soroll de cágati lorito i a les set menys cinc el segueix la maquineta que representa que neteja l'acera de fulles (s'en deixa més de la meitat) però fa un soroll de nassos.

En resum, que si fotin fulles amb la collonada dels residuus, amb mi que no hi comptin.