Segons publica el diari el Mundo, Alicia Sánchez Camacho hauria conegut el cas Pujol Ferrusola ja al 2010. L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola s'hi hauria reunit per explicar-li'n els detalls. La conversa, segons el diari, està enregistrada perquè el PSC va espiar Álvarez, a través de l'agència Método 3, que hauria posat un micròfon al restaurant on es van trobar, i tota la conversa està gravada.

Aquesta és la versió de 'el Mundo'. El que no entenc, no és que Alicia Sánchez Camacho no denuncies els fets que li va explicar Álvarez, suposo que no tenia per que fer-ho, atès a qui corresponia era a la Senyora Álvarez, que no entenc perquè va anar a veure a la lideresa del Pp català en comptes d'anar a la Justicia. 
Puc entendre que Sánchez Camacho es guardés la informació per fer-ne un us polític quan li convingués, i puc entendre moltes coses.

Ara, el que no entenc, és com s'ho va fer el PSc per assabentar-se de la reunió de les dues senyores i com sabíen a quina taula seurien (el restaurant la Camarga on es varen trobaré es força gran). En principi semblaria que, qui va encarregar la taula (m'imagino en un racó discret) és qui podia haver avisat als detectius de Método 3, que són els qui pressumptament saben qui els va contractar.

Compte que pel mig hi ha Jorge Moragas, d'enllaç entre les dues senyores.