Sincerament, no entenc l'enrenou mediàtic que ha generat la renuncia del Papa de Roma Benet XVI, ni que hi hagi tanta gent opinadora que hi entén d'això del Vaticà, les seves intrigues i les seves famílies, quan es tracte només de l'afer intern d'una secta. 
D'acord que no és una secta qualsevol, aquesta és la gran vergonya eterna de la humanitat, la mes nociva i sanguinaria de totes les sectes, responsable de morts i morts al llarg dels seus sinistres dos mil anys d'història, fré de progrés i llibertats, omnipresent con els voltors sobre les seves victimes. Un autentic error de la naturalesa humana. A qui interesa? No entenc tant d'enrenou....

A més a més, al març hi haurà un altre Papa, igual de retrògrad, ranci i immobilista com aquest o els anteriors, possiblement amb un passat mes net, si és que algun d'aquests individuus té net el seu passat. Suposo que en triaran un falsament progre en el que es superflu, però immobilista en el que es fonamental.
No se si hi ha un rànquing d'haver violat nens per accedir a ser Papa, a lo millor puntua de cara al conclave, i apostaria que en Benet XVI en sabia, hi ha expressions que no enganyen ni es poden dissimular i algunes imatges de l'exPapa tocant el piano deixen molt clares les coses... 

Posats a escollir una cosa fatxa i retrògrada com a Papa, jo els hi oferiria o millor dit, regalaria Rouco Varela, un facinerós al Vaticà faria patxoca i seria el més adient amb el càrrec del representant de ningú a la Terra. I sinó que hi posin un negre, sempre el podran aprofitar perquè els hi reculli els cartrons del Vaticà, cosa que Rouco o un àrab mai no farien. I, posats a demanar, un dels aspirants s'assembla a Montilla, i per tant a Sergi Mas. Aquest és el nostre, i el de Polònia.
Ah! o posats a desbarrar (a aquesta gent tampoc se'ls por un agafar seriosament)
els de la CUP proposen a Teresa Forcades, que tambè és un personatge  -diguessim - peculiar.