En un presumpte país on fins fa poc era considerat presumptament un oasi, mai passava presumptament res, però últimament i sempre presumptament s'ha engegat el ventilador i estem tots empastifats de merda. Sempre presumptament. Cal tenir en compte que les mateixes presumpcions produïdes en la resta de l'Estat Espanyol, sempre presumptament no es persegueixen presumptament amb tanta diligència per la presumpta Justícia. Deu ser que presumptament ja hi estan més avesats, o no passa per casualitat.

"El retorn de Manuel Bustos a l'alcaldia de Sabadell ha estat efímer. Després d'haver-se reunit ahir amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, Bustos ha anunciat que plega, això sí, amb la "consciència ben tranquil·la" d'aquell que es considera innocent. "Que quedi clar, renuncio a l'alcaldia sent innocent", ha insistit.
Bustos plega d'alcalde davant la impossibilitat de governar i amb el temor que l'oposició presenti una moció de censura. Manté, però, el càrrec de regidor i continuarà, per tant, al ple municipal. "No sé quan trigarà, però sé que tard o d'hora se sabrà tota la veritat i es posarà cadascú al seu lloc", ha assegurat."

El presumpte Manuel Bustos, seguirà presumptament de regidor i presumptament cobrant de la Diputació, que potser si que és presumptament innocent, però el que no és, és presumptament beneit. Això si, ha dimitit, lo qual és noticia, per insòlit, o perquè està molt emmerdat.