S'ALBIRA UN AUGMENT D'EGIPCIS



Segons el Minstre Montoro, aquest ens xulesc i tranuïat, que sembla un personage de tercera d'una depriment sarsuela desafinada, el 82% dels regidors del país treballaran sense cobrar, i això representarà un estalvi  potencial de 7.628 milions d'euros en el període comprès entre el 2013 i el 2015, que no deixa de ser curiós, atès en ser preguntat la cosa aquesta del Montoro si sabia el cost global dels regidors d'on es podia calcular aquesta quantitat, sense enrojolir va manifestar que la desconeixa, que no la sabia, vaja, o sia que tan es por dir 7.628 milions d'euros com 3.424 o 5.755, de fet a ell li és igual, la seva ignorància arriba fins l'infinit i mès enllà.
I amb aquesta mesura del Govern de Madrid, si ja n'hi havia, amb el 82% dels regidors sense sou, el número d'egipcis ja es veu a venir que augmentarà exponencialment a partir d'ara.

Dit això, omet o no li convé recordar-ho al Sr, Burns Montoro, el cost real d'aquests ens més inùtil fins i tot que ell que és el Senat Espanyol, que es d'uns 55 milions d'euros l'any, més 475.000 per les traduccions a idiomes que tant preocupen a la caverna, o gairebè 500.000 més per la renovació de la seva pàgina web, a banda dels extres que no es mencionen ni les manyuclades a l'ùs de dietes i altres etceteres, que hi són, així com el manteniment de l'edifici de la 'Plaza de la Marina Española' a Madrid. 

Dic jo que podrien començar a retallar per ací, total pel que serveix el Senat, i de passada fer el mateix amb els 'Ministerios' que, com el de Cultura, Sanitat i altres han transferit les seves competències a les CCAA i per tant no tenen tampoc raó de ser...., a no ser que, como volem retallar les autonomíes hagin previst que tornaràn a tenir competencies i per tant els necessitaràn a curt o mig termini.

Un altre apartat seria el Ministeri de la Guerra i les seves inversions multimilionaries en tancs inùtils i avions de la senyoreta Pepis, però clar, s'ha de tenir present que una de les poques activitats econòmiques en les que Espanya és lider mundial, és en la fabricació i exportació d'armes. En el negoci de la mort, Espanya és capdavantera.

I això és el qui hi ha, un panorama gens encoratjador vist el bestiar que ens mal governa i la seva actitud. I demano perdò a les besties en general per si es poden - ho entenc- sentir ofeses.


Publica un comentari a l'entrada

11 Comentaris

  1. no han salido mis anteriores comentarios en el otro formato, me pide la dirección otra vez, y a pesar de que se la doy, no da entrada ¡ salut

    ResponElimina
  2. miquel, no acabo d'entendre que m'estàs dient.

    ResponElimina
  3. Si, en el de Nostredamus no me permite escribir , no se si por el tipus de formato ¡¡

    ResponElimina
  4. Vist d'aquesta manera,-que és d'aquesta manera, ja ho dius bé -, més ens val tancar la llum, la porta i dir adéu.

    ResponElimina
  5. En mi partido que predica la supresión de Ay-untamientos ya tuve una discusión en Burgos, aquí quieren hacer 8 ayuntamientos grandes.
    Logicamente la Di-puta-da de la Di-puta-cion no tiene ni puta idea de lo que habla y cuando le hice ver que ya había Mancomunidades y que estas ya tenían sus nidos de cuervos propios, se enfadó y me dijo que nos íbamos a ahorrar no se cuanto dinero, una cantidad fabulosa y le pregunte cuanto ganaban los concejales de los pueblos para hacer esas cuentas, lógicamente tampoco sabia nada.
    Yo se lo explique, el año pasado yo gane la jugosa cantidad de 120 euros brutos anuales por mi puesto de concejal ¿donde iba a estar el ahorro de 34,01 millones?
    Aquí llega uno suelta una cifra sin fundamento, sin base y nos lo tenemos que creer...
    Fijate que en el tema bancos, unas empresas que debieran estar auditadas como dios manda, estos subnormales no sabían si hacían falta 15.000.000.000 o 100.000 millones.
    Y luego dicen que hemos vivido por encima de nuestras posibilidades, que sabrán ellos (a tenor de como hacen las cuentas) cuales son nuestras posibilidades. No hay más que imbéciles, vagos e ignorantes en nuestra casta política, cada día estoy más convencido. Disculpa la extensión.

    ResponElimina
  6. Y para recortar que es de lo que iba la entrada (mira que me enrollo), para recortar sugiero algunas manos y algún cuello..

    ResponElimina
  7. Temujin, esos dan las cifras a voleo, a lo que salga, sin tener ni idea. Pero por eso ocupan cargos públicos, porqué no tienen ni idea - fíjate en Montoro - o, Margallo, y no hablemos ya de Fátima Cuernos.
    Digo yo que de siempre, debería Gobernar la oposición, porqué es en la oposición cuando los partidos tienen ideas y soluciones a los problemas.

    ResponElimina
  8. Mira Temu, yo soy mas de acabar esto como con Mussolini...

    ResponElimina