{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

DE QUI ES FA A SI MATEIX


Diuen de qui es fa a si mateix, que se sol fer malament. Avui de les moltes coses que s'han dit de Sara Montiel, he escoltat aixo, que era una dona semi analfabeta que sortint de Campo de Criptana s'havia fet a si mateixa. I així va sortir, cantava malament, i com actriu era pitjor. Ara, era aparentment llesta i tenia molt de morro, moltes de les històries que explicava eren inventades o mitges veritats, una mica com 'Antoñita la fantástica'. 
No li he sabut mai veure aquesta suposada sensualitat que diuen que tenia i venia tant bé, però alguna cosa que se m'escapa devia tenir, tot i que no li sé veure. Guapa ho era, i molt, però per a mi, poca cosa més. 
El seu comiat avui era frikilandia en estat pur, molt a to amb ella. Possiblement aquest era el seu ganxo, no ho sé, però si és cert que: diguem com és el teu enterrament i et diré que has estat a la vida.


Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. ya no está, poco más puedo decir. salut

    ResponElimina
  2. Això és el que sempre diem de la sort dels artistes, o dels seus padrins. A mi personalment tampoc m'agradava, era analfabeta però això no és motiu de res, també ho era Carmen Amaya quan va sortir de les barraques del Somorrostro.

    ResponElimina
  3. Yo era muy pequeña pero me acuerdo que fui a ver su pelicula La Violetera y desde ese tiempo que cuando veo violetas de seguida me acuerdo de Sara Montiel y me viene la canción a la memória.

    ResponElimina
  4. como aves precursoras de primavera...

    ResponElimina
  5. En Madrid aparecen la violeteras
    Que pregonando parecen golondrinas
    Que van piando, que van piando...

    Llevelo usted señorito...

    ResponElimina
  6. eso era antes, ahora en Madrid ya no aparece nada interesante.

    ResponElimina
  7. La ultima vez que fuí había drogadictos y mendigos pidiendo limozna. Tan diferente de la primera vez.

    ResponElimina