3.4.13

EL PRES 8719600510


El ministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz afirma convençut que Espanya és una democràcia, un estat democràtic i per tant no hi ha delictes polítics ni d'opinió i no hi ha presos polítics". Adverteix, o més aviat amenaça el ministre de l'Interior, que si algú afirma que Arnaldo Otegi és un pres polític s'arrisca a que la Fiscalia de l'Estat l'acusi d'un delicte.

Ho recordaven els de la CUP el desembre passat i rebla en el tema avui Salvador Cot a Nació Digital.

Arnaldo Otegi, encara que no ho vulgui admetre el Sr. Fernández Díaz, és un pres polític. I Espanya no és un Estat democràtic, i el Sr. Fernández Díaz si tingués dignitat i decència, per aquestes manifestacions i altres incidents com les filtracions sense esclarir de documents que inculpaven a Artur Más, pressumptament surgits del seu Ministeri, hauria de dimitir.

Autor: verified_user

8 comentaris:

 1. El senyor Fernández Diaz no fa cap falta que et digui de on ve i qui és. No és la primera, ni la segona vegada que ja ni la segona vegada que ja hagués de haver fotut el camp com a ministre. Però ell igual que els altres aguantarà fins que el cor els i digui prou. Quina diferencia amb França que a la mínima ja no estaria. Espanya si algun cop ha estat demòcrata, avui ja no ho és.

  ResponElimina
 2. Francesc, perdó, he repetit la frase dues vegades sense adonar-me'n.

  ResponElimina
 3. Josep, no ho ha estat mai una democràcia Espanya, i diria que no ho serà mai. EN EL FONS, sempre,han manat els mateixos, els hereus del dictador.

  ResponElimina
 4. No se que opinarían algunos nacionalistas vascos si alguien justificase las ultimas penas de muerte a los etarras que se produjeron en Burgos y dijese que fueron victimas de un conflicto.

  ResponElimina
 5. AIXI QUE LA BRAMA DE GUARDIES CIVILS PERSEGUINT A LA GENT DE LA CUP PEL MARESME ES VERITAT?.

  ResponElimina
 6. No está tan claro esto Temujin, y no te confundas, Otegi es un preso polìtico. Eso no quiere decir que este de acuerdo ni sienta ninguna simpatía por él.

  ResponElimina