Aquest comentari és d'agost de l'any 2010, pero veureu que ja en aquella época la cosa de comparar als catalans amb els nazis estaba instal·lada en l'imaginari de la Brunete madrilenya. Ahir a les Corts valencianes es va tornar a fer la comparació. I és que no hi ha manera.

"A Collonades he penjat l'enllaç d'un video sobre Hitler i la manifestació de Barcelona que satiritza el Mundo amb escenes de la pel·lícula el hundimiento. Sembla ser, segons m'ha dit la persona que m'ha enviat l'enllaç, que el Mundo l'ha censurat al Youtube, però de moment si aneu a Collonades encara el podreu veure.
-
I és que de la mateixa manera que la gent que sol ser molt de la broma, de fotre-se'n dels altres, porta molt malament que els altres se'n fotin d'ell, els difamadors i manipuladors professionals com el Mundo porten molt malament que els difamin o se'n fotin d'ells d'una manera no massa exagerada per grotesca com és el cas del vídeo del que us parlo.
Experts com són en aquest art pervers de la manipulació, són incapaços de suportar que se'ls pagui molt de tant en tant amb la mateixa moneda de la que ells en fan un mal us diari amb total impunitat, i, al cap i a la fi, ells i altres col·legues de la Brunete madrilenya ens tracten de nazis cada dos per tres.
-
Mestres en el tot si val, falsos apologistes del periodisme d'investigació, tenen sovint un discurs obscé, però que els fa vendre diaris, almenys a Espanya, i s'ha de reconèixer que tenen un director molt llest i gens escrupulós amb el que ningu fins ara ha pogut. Hi ha qui li diu Pedro Jeta perquè té molta cara, però de beneit no en té ni un pel.
-
Més que un tabloide groc, el Mundo és un tabloide marró, marró. . .color merda.