El president de la Generalitat, Artur Mas, ha replicat el diputat de Ciutadans, Albert Rivera, que li ha etzibat "senyor Mas, vostè té un problema, i es diu 4%" tot emulant l'expresident Maragall. "Fa bastants anys enrere vaig sentir parlar del 3% amb la mateixa virulència. I en que va quedar tot allò: doncs en res", ha recordat. Mas ha explicat que aleshores "es van fer totes les investigacions, s'ho van mirar absolutament tot, per dalt, per baix, i resulta que allò no va tenir més recorregut". "En un Estat de dret s'han d'aportar proves", ha sentenciat.

Davant aquestes estùpides manifestacions d'Artur Mas, nomès em queda el dubte de si l'idiota és ell, o es pensa que ho som nosaltres, a banda que en alguns casos com l'eix transversal no era un 3 ni un 4 sinó un 10%, i a més a més reconeix indirectament en la seva contesta a Albert Rivera que era un 3% que digui el que digui Paó Mas, està provat, demostrat i fins i tot en el cas de la seu de CDC, embargat. 
No sé que pretén el petit timoner (el gran Timoner era Mao) aquí tot com el país es es petitó, més que un vaixell es va a Ítaca amb una Golondrina. Però és que no dona per a més, insisteixo, o l'idiota és ell, o bé ho som nosaltres, i possiblement sia la segona possiblitat, car consentir una actuació tan barroera de FINANCIACIÓ IL·LEGAL  tant de CDC com d'Unió (Pallarols ministre d'hisenda ja!), vol dir que ja ens està bé el bestiar que ens mal governa, o que en el fons, sabem que en la nostra petita mesura, nosaltres som tant lladres i defraudadors com ells. Ja ho va deixar dit el teòric tiet pesat de Woody Allen: Ell pot semblar un idiota i actuar com un idiota. Però no es deixi enganyar. És realment un idiota. El secret del seu èxit és l'honestedat, però com l'ha evitada, està fet. És millor estar callat i semblar tonto que parlar i aclarir els dubtes definitivament, i ell no calla. I és que aquí ningú es retrata, del que es tracte es d'escurrir l'embalum i qui dia passa legislatura empeny, però voldria recordar - per exemple - que el cas Pallerols tancat pagant trinco trinco 300.000 euros  per part dels de missa, arrossega dos suïcidis més que sospitosos a la seva bruta esquena, i és per aixó que em molesta profundament que Mas es vanti del 3% dient que  s'ha quedat en no res, o lo Durán digui que el cas Turisme no ha estat res. A SOBRE  DE CÍNICS, MENTIDERS I POCA-SOLTES!

Per cert, algú ha vist o en sap quelcom de Wally Oriol Pujol Ferrusola?