MALENI ÁLVAREZ, INNOCENT!


La jutge Mercedes Alaya ha trepitjat definitivament l'accelerador en la línia més complexa i delicada de la investigació del cas dels ERO fraudulents-la branca política-, en la qual veu indicis delictius pel procediment administratiu que va posar en marxa la Junta d'Andalusia per donar fins a 721 milions d'euros en ajudes gairebé sense controls durant una dècada. En un acte comunicat ahir, Alaya ha imputat Magdalena Álvarez, exministra socialista de Foment i actual vicepresidenta del Banc Europeu d'Inversions, com a màxima responsable econòmica de la comunitat (va ser titular d'Hisenda entre 1994 i 2004), a altres 17 alts càrrecs o exalts càrrecs de tres conselleries ia dos alts funcionaris de l'Administració andalusa, entre ells l'ex interventor general Manuel Gómez.

I dic jo, encara que no ho afirmo del tot, que la 'exmenistra' socialista no hi té res a veure amb l'afer de l'ERO, estic segur que és innocent, vaja!; si és una ànima del cel, una càndida Volteriana, 'más de campo que San Isidro', vegeu i admireu-vos amb algunes de les seves inestimables declaracions quan era Ministra. I, animeu-vos dones que em llegiu, és igual que sigueu idiotes compulsives, ignorants de mena o bledes amb faristol incorporat, anims! podeu ser ministres...




La millor prova de que en aquest país ....


... qualsevol idiota pot arribar a Ministre ....

 

... la teniu en les declaracions surrealistes (per dir-ho amb finezza) ...

   

 ... de Magdalena Álvarez: Maleni pels amics.

Publica un comentari a l'entrada

7 Comentaris

  1. Las listas cerradas es lo que tienen, que no se premia la valia o la capacidad, se premia el tributo al "lider" es lo que hay.

    ResponElimina
  2. A Catalunya, persona non grata.

    ResponElimina
  3. Haurem de fitxar la jutge Ayala perquè vingui una temporada a Catalunya.

    ResponElimina
  4. ¿no serán listas cerriles Temujin?

    ResponElimina
  5. se li giraria feina Lluís, i encara que em titllin de masclista, és guapota i fa goig.

    ResponElimina