"El temps de la conducció és també un moment oportú per a conrear la fe amb la formació i la pregària". Aquesta és la premissa per la que el Bisbe de Vic, Romà Casanova, recomana que els conductors passin el rosari mentre condueixin. Així ho explica en la seva Glossa d'aquesta setmana titulada "Viure i ser testimonis de la fe al volant". Casanovas relaciona la seguretat del trànsit amb escoltar "emissores cristianes", "fer el senyal de la creu" abans de començar un viatge, pregar duran el camí o, fins i tot, que Sant Cristòfol beneeixi els vehicle.  "La vida de l’home és sagrada. Mai no ens és lícit de posar en perill la nostra vida o la dels altres per l’absurditat de la velocitat o de la pressa. La fe ens porta a la caritat sempre i en tot moment, també quan som al volant", conclou el Bisbe.

Algu ho havia de dir i ha estat el Bisbe de Vic, la culpa dels accidents de trànsit es perquè els conductors no es persignen ni resen el rosari. Hi ha que veure la de morts que s'evitarien si la gent li fes cas a Sr. Casanova, sinó fos, ai las! perquè el que ha manifestat l'ìnclit d'en Romà és una bestiessa digne d'un llunàtic de frenopàtic que deu haver arribat a Bisbe ves tu a saber perquè o precisament per aixó, per llunàtic. 
A banda que almenys a un servidor quan l'obligaven a resar el rosari s'havia de comptar boletes o quelcom similar i no se com es pot fer mentre es condueix, la veritat, prefereixo escoltar Rac1 que emissores cristianes o resar el rosari quan vaig al volant del automòbil, i durant dos milions de quilòmetres no m'ha anat malament,
Sincerament, no entenc com algú seré i sense alteració mental per psicotròpics pot dir aquestes bestiesses i quedarse tan ample. Hi ha gent rara a Vic, almenys al Bisbat.