La noticia l'he publicat a Collonades, però és que té el seu què els jardins en que es posa Teresa Forcades, la mania aquesta que té l'esglesia -sia en la vessant que sia, car la de la Monja Forcades almenys és una postura compromesa - amb les coses d'allò que no solen practicar, o se suposa no haurien de practicar, o sia el sexe no solitari i la reproducció asistida sense asistir-hi. Puta mania del clergat masculí o femení de posar-se en el que no practiquen, almenys oficialment, i en aquest cas que ens ocupa, encara que es parli de desocupar, que Teresa Forcades entoni el 'NOSALTRES PARIM, NOSALTRES DECIDIM', encara que en el seu cas sigui un incongruent oxímoron s'entèn que és un suport - discutible pel seu oportunisme mediàtic - a la reforma de la llei de Salut sexual de Monsenyor Gallardón. 

"La sectorial de feminismes del Procés Constituent, la formació política que abandera la monja benedictina Teresa Forcades, rebutja frontalment la reforma de la llei de Salut Sexual i Reproductiva i de la Interrupció Voluntària de l'Embaràs anunciada pel govern espanyol i insta a manifestar-se el 28 de desembre per reclamar la despenalització de l'avortament.

El Procés Constituent veu com un "atac" l'intent de reforma de la llei, que "vol imposar a les dones la maternitat no desitjada" i que "impedeix accedir a la maternitat en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania" a les lesbianes i dones solteres.

Des del seu punt de vista, si la nova llei tirés endavant "situaria l'Estat espanyol entre els països més restrictius de la Unió Europea en drets sexuals i reproductius de les dones i el farien incomplir diverses conferències de les Nacions Unides que el mateix Estat espanyol va subscriure i ratificar".

"L'avortament no ha de ser penalitzat més del que ho està ara, sinó que ha de sortir del Codi Penal", sosté el moviment de Teresa Forcades en un comunicat, que advoca per "assolir la llibertat de les dones a decidir sobre els nostres cossos i la nostra maternitat". - NACIODIGITAL.CAT

Potser són manies meves, pero Teresa Forcades comença a ser víctima d'ella mateixa, o dit d'una altra manera comença a dependre del seu apareixisme mediàtic, o sia que PilarRaholeja que no Belenestebaneja que encara hi ha nivells.