"Premios Ondas para Julia Otero y 'Polseres vermelles' Premios Ondas para Julia Otero, Jordi Évole y 'Polseres vermelles'  - Galardonados también María Escario, Pedro Piqueras y Gran Wyoming"

Aquesta és la portada de la noticia al digital de el Periódico que signa Inés Álvarez, falta com a mínim un premiat amb l'Ondas 'la competencia' de Rac1, l'emisora del Grup Godó. Serà per aquest petit detall que Inés Álvarez ha oblidat citar als Oscar's en la seva ressenya?. 

Aquesta informació sobre la desinformació l'he publicat a primera hora del matí, però no ha estat l'ùnic el Periódico en ningunejar als Oscar's, a Nació Digital, citen Polseres vermelles, Julia Otero, el Gran Wyoming i Pedro Piqueras entre altres.... sense mencionar als Oscar's. 
Tampoc entenc com li poden haver donat un Ondas a Pedro Piqueras, llevat que hi hagi un apartat per la divulgació barrorera tremendista/catastrófica. O sia que E.P./S.F. i Inés Álavrez pertanyen a aquesta nova generació de periodistes llepaculs que es limiten a seguir les instruccions de l'amo, passanta-se pel folre la dignirat i el rigor informatiu. I si ho fan en una questió menor com aquesta, no vull ni imaginar la seva capacitat de desinformació en noticies més serioses. Ja es veu que la competencia no informa del premi assolit per 'la competencia'.

Espero que d'ací a quinze o vint anys, quan li donin l'Ondas a Toni Clapés i a l'estrella del Versió Rac1, el Sr.Marcel·lí Virgili, aquests mitjans difonguin la noticia.